DOLAR 32,3752
EURO 35,0593
ALTIN 2326,882
BIST 9117,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Matmazel Coco ünlüleri evlendirmeye devam ediyor

    Matmazel Coco ünlüleri evlendirmeye devam ediyor
    06.11.2017
    A+
    A-

    Geçtiğimiz yıl haziran ayında oyuncu Derya Karadaş ve Haki Biçici’nin düğününde sahne alan, hatta çifte ikinci nikahlarını kıyan eğlence dünyasının sempatik sunucusu, komedyen Matmazel Coco bu defa da şarkıcı Serkan Seki’yi evlendirdi.

    Ünlü işletmeci Ergun Yıldız’ın işlettiği Kozyatağı Hilton Hotel’de yer alan Al Sharq isimli mekanda Mehtap Etyemez ile dünya evine giren Serkan Seki’nin düğününe Seki ailesinin yanı sıra Emel Müftüoğlu, İlgi Gövsa, Sarp Akkaya, Fırat Tanış, Özgür Aras, Gülşah Saraçoğlu gibi birçok ünlü isim katıldı. Düğünde Matmazel Coco misafirlere eğlenceli dakikalar yaşattı.

    Emir Ersoy ve orkestrasının sahnede olduğu sırada “Yeter daral geldi bana. Bu nasıl düğün, göbek atalım biraz” diyerek adeta sahneyi basan sivri dilli Matmazel Coco, şarkılar söyleyip misafirlere espriler yaptıktan sonra gelin ve damadı yanına çağırdı. Gelin ve damada ilk danslarını tekrar yaptıran Coco, çiftin tanışma hikayesini anlattırdı.

    Coco, gelinin görümcesi Deniz Seki’yi de çiftin yanına sahneye davet ederek duygularını öğrendi; “Hayatımın en mutlu günü. Ben onun küçük annesiyim; kendi evladımı evlendiriyormuş kadar duygusal ve mutluyum.” diyen Deniz Seki yine Coco’nun isteği ile “Aşk” şarkısını söyledi. Gecenin ilerleyen dakikalarında yeniden sahneye çıkan Deniz Seki kardeşi Serkan Seki ile şarkılar söyledi.

    Oyuncu Sarp Akkaya ve eşi Sinem Yalçınkaya da Matmazel Coco’nun esprilerinden nasibini alan ünlü isimler arasındaydı. Çifti sahneye davet eden Coco, Kenan Doğulu’nun “Ne Yaparsan Yap Aşk İle Yap” şarkısını söylettirdi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.