DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Maya Diab, Madame Tussauds İstanbul’da

    15.11.2018
    A+
    A-

    Seda Sayan’a benzerliğiyle tanınan Orta Doğu’nun dünyaca ünlü yıldızı Maya Diab, Madame Tussauds İstanbul’daki balmumu figürünü kişisel Instagram hesabından duyurdu!

    250 yıllık tarihiyle ziyaretçilerini yıldızlarla buluşturan Madame Tussauds, İstanbul’daki merkezine yakın zamanda eklenen Maya Diab figürü ile sadece ziyaretçilerinin değil; sanatçının da büyük beğenisini kazandı. Seda Sayan’a benzerliği ile adından söz ettiren ve Arap dünyasının en güzel kadınları arasında gösterilen Lübnanlı yıldız Maya Diab, kişisel Instagram hesabından figürüyle ilk kez karşılaştığı anın videosunu “When Maya met Maya” (Maya, Maya ile tanışınca) yorumuyla paylaştı. Ünlü sanatçının balmumu figürü hayranlarının büyük beğenisini kazandı.

    Dünyaca ünlü isimlerin balmumu figürlerinin sergilendiği, ziyaretçilerine interaktif bir eğlence deneyimi sunan Madame Tussauds İstanbul, koleksiyonuna farklı coğrafyalardan yeni isimler eklemeye devam ediyor. Koleksiyonunu daima güncel tutmaya özen gösteren Madame Tussauds İstanbul’un yakın zaman önce merkeze eklenen figürleri arasında Orta Doğu’nun dünya çapında ün kazanan ve “Lübnan’ın Divası” olarak anılan Maya Diab yer alıyor. Şarkıcı, oyuncu ve model olarak tüm dünyada hızla ün kazanan Diab, Madame Tussauds İstanbul’daki figürünü kişisel Instagram hesabına yüklediği video ile “When Maya met Maya” (Maya, Maya ile tanışınca) şeklindeki esprili yorumuyla paylaştı. Figürle tanışma anını kendi çektiği video ile kaydedip Instagram takipçileri ile paylaşan Diab’ın videosu hayranlarının binlerce beğenisini ve yorumlarını aldı.

    Maya Diab figürünün yapım sürecinde; araştırma, kalıp ve model oluşturma, saç, kostüm, aksesuar ve styling konularında uzman kreatif bir ekip yönetiminde Madame Tussauds stüdyo sanatçıları görev aldı. Saç, kaş ve kirpikleri gerçek saçların tek tek ekilmesi ile oluşturulan figürün yapımı araştırma sürecinden styling’in tamamlanmasına dek yaklaşık 8 ay sürdü. Figürün kostümü içinse sanatçının isteği üzerine kristal taşlarıyla göz kamaştıran yer yer transparan detayları bulunan muhteşem bir gece elbisesi seçildi.

    Orta Doğu’nun yıldızları Madame Tussauds İstanbul’da…

    Madame Tussauds İstanbul’un bir süreliğine misafir edeceği Orta Doğulu figürler arasında, 2002 yılında Oscar Ödüllü Halle Berry’nin giydiği kıyafetiyle Hollywood kadınlarının gözdesi haline gelen, Angelina Jolie ve Jennifer Lopez gibi dünyanın en ünlü kadın sanatçılarının tasarımlarını tercih ettiği dünyaca ünlü modacı Elie Saab; 2003 yılında Sharam El Sheikh’te “Oscar Video Clips” festivalinde yılın en iyi Arap şarkıcısı unvanını layık görülen Lübnan asıllı şarkıcı Nancy Ajram; film yapımcısı ve moda yazarı, Kim Kardashian’ın en yakın arkadaşlarından olan Carla Dibello ve Ortadoğu’nun en büyük sosyal medya fenomenlerinden, milyonları güldüren genç Bin Baz yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.