DOLAR 32,324
EURO 35,1055
ALTIN 2300,216
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    McDonald’s’tan Happy Meal alana çocuk kitabı

    McDonald’s’tan Happy Meal alana çocuk kitabı
    21.02.2019
    A+
    A-

    Yıllardır Happy Meal menülerin yanında verdiği oyuncaklarla çocukların gönlünde taht kuran McDonald’s Türkiye, 2019’da menünün hediye opsiyonuna çocuk kitaplarını da ekledi. Happy Meal müşterileri, 2019 boyunca ünlü İngiliz yazar Cressida Cowell’ın McDonald’s için özel olarak kaleme aldığı ‘Treetop İkizlerinin Maceraları’ serisinin kitaplarını okuma imkanı bulacak.

    McDonald’s Türkiye, çocukların kişisel gelişimine ve eğitimine katkıda bulunmak için 2019’da Happy Meal menüsü alanlara oyuncak seçeneğinin yanı sıra çocuk kitabı seçeneği de sunuyor. Bugüne kadar çocuklara yönelik kampanyalarıyla adından sıkça söz ettiren McDonald’s, 2019 içerisinde, “Ejderhanı Nasıl Eğitirsin?” kitap serisiyle üne kavuşan çocuk kitabı yazarı Cressida Cowell’ın sadece firma için kaleme aldığı 12 kitaptan oluşan “Treetop İkizlerinin Maceraları” adlı seriyi Happy Meal menüsünün hediye seçenekleri arasına ekledi. Her ay seriden iki kitap, Happy Meal’in hediye seçenekleri arasına eklenecek. Menüyü tercih eden müşteriler, oyuncak ve kitap seçenekleri arasından seçim yapabilecek.

    Son lokmaya kadar lezzet, son sayfaya kadar macera

    Happy Meal menüsü için başlattıkları çocuk kitabı kampanyasının kendilerini çok heyecanlandırdığını kaydeden McDonald’s Türkiye Pazarlama Direktörü Elif Göktaş, “McDonald’s, dünyada olduğu gibi Türkiye’de onlarca yıldır Happy Meal menüsüyle çocukları mutlu etmeyi amaçlayan bir marka. Happy Meal menüsü yanında sunduğumuz kitap seçeneğiyle çocukları mutlu etmenin yanı sıra onların gelişimine de katkıda bulunmak ve sektörümüze örnek olmak istiyoruz. Restoranlarımızda aileleriyle keyifli vakit geçiren çocuklar, anne veya babalarıyla birlikte kitaplarını okuyabilecekler. Yani son lokmaya kadar lezzet, son sayfaya kadar da macera çocukları bekliyor. Kampanyamızla çocukların ebeveynleriyle geçirdikleri kaliteli zamana da katkıda bulunmak istedik. McDonald’s Türkiye olarak benzer konularda sorumluluk almaya ve hızlı servis sektöründe fark yaratmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.