DOLAR 32,4893
EURO 34,9508
ALTIN 2433,992
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    McDonald’s’tan yeni kampanya: Aşk ve Gurul

    McDonald’s’tan yeni kampanya: Aşk ve Gurul
    03.12.2018
    A+
    A-

    Yeni kampanyası ‘Aşk ve Gurul’ ile adından söz ettiren McDonald’s Türkiye, günümüz yerli dizilerinin abartılı sahnelerini ve olay örgülerini esprili bir bakış açısıyla ele alıyor.

    Yeni reklam kampanyası ‘Aşk ve Gurul’ ile yine çok konuşulan McDonald’s Türkiye, sevilen lezzetlerini uygun fiyatlarla müşterileriyle buluşturuyor. Yerli dizilerin abartılı ve fazla dramatik sahnelerini eğlenceli bir şekilde işleyen McDonald’s Türkiye, hem kampanya filmi hem de fiyatlarıyla konuşulmaya devam ediyor.

    Uygun fiyatlı ve doyurucu menüler yemek isteyenler için pek çok alternatif sunan McDonald’s Türkiye, son reklam kampanyası ‘Aşk ve Gurul’ ile yeni sezonda da hala 9,95 TL’den başlayan menüleri müşterilerine sunuyor. McDonald’s Türkiye yeni kampanyasıyla da meşhur sloganını akıllara getiriyor: “McDonald’s gibisi yok!”

    Türkiye’de McDonald’s

    ‘BrandZ En Değerli 100 Küresel Marka’ çalışmasına göre dünyanın en değerli 10’uncu markası olan ve Türkiye’de ilk restoranını 1986 yılında açan McDonald’s, 2005 yılından bu yana Anadolu Grubu (Anadolu Endüstri Holding) çatısı altında faaliyet göstermektedir. McDonald’s, bugün yaklaşık 260 restoranı ve 6000 civarında çalışanı ile yılda 100 milyon kişiye hizmet vermektedir. McDonald’s, sunduğu ürün ve hizmetlerin %98’ini Türkiye’de üretim yapan tedarikçilerden temin etmektedir.

    McDCafé
    McCafé yaklaşık 20 yıl önce Avustralya’da doğmuş bir konsepttir. Dünyada 32 ülkede 1300’den fazla restoranda faaliyet gösteren kahve zinciri McCafé, Türkiye’de McDCafé adıyla 25 McDonald’s restoranında hizmet vermektedir. McDCafé’lerde, Espresso’dan Capuccino’ya, Flatwhite’dan Americano’ya, Latte’den Türk kahvesine, Frappe’den, Smoothie’ye kadar, birçok sıcak ve soğuk içecek seçeneklerinin yanında birbirinden lezzetli kek ve muffin gibi damak zevkine hitap eden yiyecekler de bulunmaktadır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.