DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Meal Box Fit aboneleri yaz mevsimini formda karşılayacak

    Meal Box Fit aboneleri yaz mevsimini formda karşılayacak
    27.03.2018
    A+
    A-

    Kapıya teslim gurme ev yemeklerinde öncü Meal Box, kilo vermek ve formda kalmak isteyen abonelerine özel olarak hazırladığı beş öğünlük Meal Box Fit paketini tanıttı.

    Taze, sağlıklı ve lezzetli ev yemeklerini kapıya servis abonelik modeliyle sunarak ofislerde ve evlerde “Bugün ne yesek?” sorununu ortadan kaldıran Meal Box, abonelerinden gelen yoğun istek üzerine hazırladığı Meal Box Fit hizmetini duyurdu. Uzman diyetisyenlerin belirlediği reçetelerle hazırlanan Meal Box Fit menüleri, gurme ev yemekleri tecrübesini formda kalmak isteyen aboneler için özelleştiriyor.

    Fit kalmak için günde beş öğün

    Kullanıcıların kilo verme ve formda kalma hedeflerine destek olmak için standart aboneliğin yanı sıra kalori odaklı bir paket olarak Meal Box Fit alternatifini geliştirdiklerini belirten Meal Box CEO’su Murat Demirhan, “Fit menüler, abonelerimizin en sık dile getirdiği taleplerden biriydi. Diyetisyenlerle birlikte hazırladığımız bu menülerle öğün sayısını artırarak, formunu korumak isteyen Meal Box abonelerine kolaylık sağlayacağız.” diye konuştu.

    Günlük kalori ihtiyaçlarına en doğru yanıtı sunan Meal Box 1100, 1500 ve 1900 kalori şeklinde üç ayrı paket hazırladı. Gün içine yayılan beş öğün her sabah abonelere teslim ediliyor. Meal Box Fit menüleri, taze ve kaliteli gıdalarla gün boyu dengeli beslenmeyi mümkün kılıyor.

    Günlük kalori ihtiyacınızı hemen hesaplayın

    Meal Box abonesi olsun ya da olmasın, daha sağlıklı bir hayata merhaba demek isteyen herkes, www.mealbox.com.tr/fit adresindeki kalori hesaplayıcıyı kullanabiliyor. Cinsiyet, yaş, boy ve kilo gibi bilgilerle günlük kalori ihtiyacını kolayca öğrendikten sonra, kullanıcılar kendileri için ideal Meal Box Fit paketini belirleyebiliyor. Meal Box Fit paketleri her gün sabah 07:30 ile 10:30 arasında abonelere teslim edilerek, tüm güne yayılacak öğünlerin ideal saatte başlamasını sağlıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.