DOLAR 32,3122
EURO 35,1427
ALTIN 2294,85
BIST 9068,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mebuskent tamamlandı, yüzde 5 peşin veren hemen taşınıyor

    Mebuskent tamamlandı, yüzde 5 peşin veren hemen taşınıyor
    11.10.2017
    A+
    A-

    Başkent’in yeni gözdesi Karacakaya’da kurulan Mebuskent tamamlandı, evlerin büyük bölümü sahiplerini buldu ve taşınma işlemleri hummalı biçimde sürüyor.

    Projeyi hayata geçiren Aymor Grup, kalan az sayıdaki daire ve villa için şimdi “Yüzde 5 peşin, hemen taşın” kampanyası başlattı.

    Aymor Grup tarafından gerçekleştirilen Türkiye’nin en büyük yeşil alana sahip marka projesi Mebuskent’te yaşam başlarken, kalan az sayıdaki daire ve villa için “Yüzde 5 peşin, hemen taşın” kampanyası başladı.

    Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, Ankara’nın yeni cazibe merkezi Batıkent Karacakaya bölgesinde gerçekleştirilen, 10 blokta 652 daire ve 332 villadan oluşan proje hakkında bilgi verirken, yüzde 5’lik peşin ödeme ile daire ve villalara sahip olabileceklerini, kalan tutar için kişiye özel ve cazip ödeme planlarını devreye alacaklarını bildirdi.

    Daire fiyatına tam bağımsız villa

    Tamamlanan projede yer alan villalar tamamen bağımsız nitelikte ve geniş bahçelere sahip bulunuyor. Bu özellikleriyle Mebuskent villaları, klasik villa konseptinin ötesinde, modern konak keyfi ve konforu sunuyor. Bu nedenle Mebuskent’te konut alıcıları için önemli bir cazibe unsurunu ise doğayla iç içe ve temiz hava üssü olan bir bölgede, en modern inşaat teknolojileri kullanılarak inşa edilen bu daire fiyatına sahip olma imkanı oluşturuyor.

    “Şehir içinde koca şehir”

    Mebuskent’in 4.000-5.000 kişinin yaşayacağı, kendi içinde bir uydu kent ve Türkiye’nin en büyük yeşil alana sahip marka projesi olduğunu belirten Ayhan, “Şehir içinde koca bir şehir konseptiyle hayata geçirdiğimiz projenin kurulu olduğu 388.000 metrekarenin yüzde 87’sini yeşil alan ve sosyal yaşam alanları oluşturuyor” dedi. Ayhan, şehir merkezinin kuzeyinde, rakım olarak 110 metre daha yüksekte ve kente oksijenin girdiği bir lokasyonda kurulan Mebuskent’in, doğanın tüm renklerini içinde barındıran, meyve ağaçları dâhil her türden 23 bin ağacın yer aldığı doğal park niteliğinde olacağı bilgisini verdi.

    5.000 kişilik AVM

    Aynı zamanda Başkent’in yeni eğitim üssü olan bir lokasyonda yer alan Mebuskent, fark yaratıcı daha birçok başka özelliğe de sahip bulunuyor. En az 5.000 kişiye hitap eden dev AVM’nin içerisinde kuaförden markete, kuru temizlemeden güzellik salonuna; insanların gündelik ihtiyaçlarının tümünü karşılayabileceği her türlü ürün ve hizmet bulunuyor.

    Ankara’daki Kopenhag

    Şehrin gürültü ve kirliliğinden uzak, bol oksijenli bir ortamda kurulu Mebuskent, doğayla iç içe, yeşile dokunarak yaşamak isteyenlere bu imkanları ve sportif faaliyet seçeneklerini bol bol sunuyor. Mebuskent içinde 2.000 metrekarelik bir spor kompleksi, sauna-Spa hizmeti ve Türk hamamı, botanik parkı, 13.650 metrekarelik golf sahası bulunuyor. Ayrıca yüzme havuzu, yürüyüş ve bisiklet yolları, açık hava dinlenme alanları, otopark ve güvenlik hizmetleri yer alıyor. Tamamen bisikletli hayata göre tasarlanan Mebuskent’e “Ankara’daki Küçük Kopenhag” deniyor.

    Kolay ulaşım

    Şehrin karmaşasından tamamen uzakta, doğanın kucağında yepyeni bir şehir olan Mebuskent, Ankara’nın hem dışında hem de içinde. Mebuskent, bölgedeki gelişmiş ulaşım imkânları sayesinde Ankara’yı bir uçtan diğer uca bağlayan güzergâhlara sadece 25 dakika mesafede yer alıyor. Bu arada Mebuskent, sakinlerine 7/24 kesintisiz güvenlik hizmeti sunuyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.