DOLAR 32,58
EURO 34,7908
ALTIN 2512,063
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mebuskent’te ticari alanlar satışta

    Mebuskent’te ticari alanlar satışta
    01.08.2017
    A+
    A-

    Başkent’in yeni gözdesi Karacakaya’da, uydu kent olarak kurulan Mebuskent projesinin kendisine ait 5.000 kişiye hitap edecek AVM alanındaki 8.000 metrekare satılabilir alan için ön talep toplama süreci başladı. AVM, Eylül sonuna kadar faaliyete geçecek.

    Aymor Grup tarafından Batıkent Karacakaya bölgesinde gerçekleştirilen Türkiye’nin en büyük yeşil alana sahip marka projesi Mebuskent’te yaşam başlarken, 8.000 metrekarelik  ticari alanın satışları için ön talep toplama süreci de başladı.

    Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan konuyla ilgili bilgi verirken, yaklaşık 1.000 konut ve toplamda 4.000-5.000 kişinin yaşayacağı, kendi içinde bir uydu kent olarak tasarlanan Mebuskent projesinin kendisine ait, en az 5.000 kişiye hitap edecek bir AVM alanı bulunduğunu ve bunun da 8.000 metrekare satılabilir alandan oluştuğunu bildirdi. Ayhan, “Bu satılabilir alanları yönetim olarak satmaya karar verdik ve ön talepleri toplamaya başladık. Şu an metrekare birim fiyatları hazırlanıyor. Çeşit çeşit metrekareler bulunmakta. AVM’nin Eylül sonunda faaliyete geçmesi planlanıyor. İçerisinde kuaförden markete, kuru temizlemeden güzellik salonuna kadar insanların gündelik ihtiyaçlarını karşılayacağı her şey bulunuyor. Yoğun bir nüfusun yaşayacağı Mebuskent’te AVM için büyük bir taleple karşılaştık, bu da en iyi hizmeti verebilecek, buradaki yaşam kalitesini artıracak bir yapı oluşturacak.” dedi. 

    Fark yaratan bir proje

     Ankara’nın yeni cazibe merkezi Batıkent Karacakaya bölgesinde gerçekleştirilen Mebuskent, 10 blokta 652 daire ve 332 villadan oluşuyor. 

     Mebuskent, Türkiye’nin en büyük yeşil alana sahip marka projesi olma özelliğini taşıyor. “Şehir içinde koca bir şehir” konseptiyle hayata geçirilen projenin üzerine kurulduğu 388.000 metrekarenin yüzde 87’sini yeşil alan ve sosyal yaşam alanları oluşturuyor. Şehir merkezinin kuzeyinde, rakım olarak 110 metre daha yüksekte ve kente oksijenin girdiği bir lokasyonda kurulan Mebuskent yerleşkesi içine toplam 23 bin ağaç dikilecek. Doğanın tüm renklerini içinde barındıracak, meyve ağaçları dâhil her türden ağacın yer alacağı Mebuskent yerleşkesi, doğal park niteliğinde olacak.

     Başkent’in yeni eğitim üssü olan bir lokasyonda yer alan Mebuskent, fark yaratıcı daha birçok başka özelliğe de sahip bulunuyor. Site içinde dev alışveriş merkezinin yanı sıra, spor kompleksi, sauna-Spa hizmeti ve Türk hamamı, botanik parkı, 13.650 metrekarelik golf sahası olacak. Ayrıca yüzme havuzu, yürüyüş ve bisiklet yolları, açık hava dinlenme alanları, otopark ve güvenlik hizmetleri yer alıyor.

     Tamamen bisikletli hayata göre tasarlanan Mebuskent’e “Ankara’daki Küçük Kopenhag” deniyor. Mebuskent, şehrin gürültü ve kirliliğinden uzak, yeşile dokunarak yaşamak isteyenlere doğayla iç içe, bol oksijenli bir ortam ve sportif faaliyetler için bol imkan sunuyor.

     Sakinlerine 7/24 kesintisiz güvenlik hizmeti verecek Mebuskent, lokasyondaki gelişmiş ulaşım imkânları sayesinde Ankara’yı bir uçtan diğer uca bağlayan güzergâhlara sadece 25 dakika mesafede.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.