DOLAR 32,5587
EURO 34,7129
ALTIN 2490,836
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    MediaMarkt 23 Nisan coşkusunu kaçırılmayacak fırsatlarla yaşatıyor

    MediaMarkt 23 Nisan coşkusunu kaçırılmayacak fırsatlarla yaşatıyor
    20.04.2018
    A+
    A-

    En yeni teknolojileri rakipsiz fiyatlarla tüketicilerle buluşturan MediaMarkt, 21 – 23 Nisan tarihleri arasında geçerli olacak özel kampanyasıyla tüketicilerini alışveriş yaparken bol bol indirim ve gülücük kazanmaya davet ediyor

    Avrupa’nın açık ara 1 numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt, bu kez 21 – 23 Nisan tarihleri arasında çocukların ve ailelerin yüzünü güldürüyor. Çocuklarını en yeni ve özel teknolojik hediyelerle sevindirmek isteyen aileler, kampanya dahilinde seçecekleri ürünleri MediaMarkt mağazalarından ve mediamarkt.com.tr ‘den rakipsiz fiyatlarla alıyor üstelik, farklı finansman avantajları ile 48 aya varan taksitlerle satın alabiliyor.

    Seçili dizüstü bilgisayarlarda %18 KDV indirimi

    Hem okul uygulamalarını hem de oyunları yüksek hızda çalıştırarak en iyi performansı sunan dizüstü bilgisayarlar %18 KDV indirimi ile MediaMarkt ziyaretçileriyle buluşuyor. Ayrıca müşteriler satın almadan önce, ihtiyaç duydukları özellikleri taşıyan bilgisayarları mağaza içinde rahat rahat deneme fırsatı da yakalıyor.

    Aksesuarda %30 varan indirim seçenekleri

    Son 1 yılda aksesuar kategorisini yüzde 45 büyüten MediaMarkt, bu alanda sunduğu ürün çeşitliliğiyle tüketicilere teknolojik çözümler sunuyor. Harddisk, bilgisayar komponentleri, akıllı saat, kulaklık ve bluetooth hoparlör gibi 5 binden fazla aksesuar çeşidi %30’a varan indirimlerle 23 Nisan’a özel fırsatlarla tüketicileri bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.