DOLAR 32,3233
EURO 35,1077
ALTIN 2303,152
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    MediaMarkt’tan Enis Arıkan ile Anneler Günü sürprizi

    MediaMarkt’tan Enis Arıkan ile Anneler Günü sürprizi
    10.05.2019
    A+
    A-

    Ünlü oyuncu Enis Arıkan, Bi Haller ekibiyle beraber Anneler Günü için MediaMarkt mağazasında kamera karşısına geçti. Enis Arıkan ve Bi Haller ekibinin Selma Arıkan’a Anneler Günü’nde en güzel hediyeyi almak için yarıştığı video, MediaMarkt Youtube kanalında yayınlanıyor.

    Avrupa’nın açık ara 1 numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt, Anneler Günü’ne özel yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz günlerde Anneler Günü’nde sadece kendi annemizi değil, tüm anneleri hatırlamamız gerektiğini vurgulayan reklam filmi yayınlayan MediaMarkt, bu sefer popüler Youtube kanalı “Bi Haller” ve Enis Arıkan ile bu özel güne sürpriz bir video hazırladı.

    MediaMarkt’ın Anneler Günü’ne özel hazırladığı film, Enis Arıkan’ın “Bi Haller” ekibinden Umut Asil ve Meltem Kaygan ile annesi Selma Arıkan’a hediye seçme telaşıyla başlıyor. MediaMarkt’ın binlerce çeşit ürünleri arasından en iyi hediyeyi seçebilmek için kararsız kalan 3’lü, bir yarışma düzenliyor ve MediaMarkt’ın “Hediye Bulucu” ekibinden de faydalanarak Selma Arıkan’a en özel hediyelerini seçmek için MediaMarkt mağazasında dolaşıyor. Yarışmanın Umut, Meltem ve Enis’i zorlayan diğer bir kısmı ise kaybedenin diğerlerinin hediyelerini ödeyecek olması! Bol heyecanlı geçen hediye seçme telaşının ardından kararlarını veren 3’lü, hediyelerini satın alarak Enis Arıkan’ın evine doğru yola koyuluyor. Videonun ilerleyen dakikalarında kendi hediyelerini Selma Arıkan’ın beğenisine sunan Enis, Umut ve Meltem arasından kimin kazandığı ise Bi Haller’in Youtube kanalındayayınlanıyor.

    HİKAYENİN BURADAN SONRASI SPOILER İÇERİYOR

    Anneler Günü’nde Selma Arıkan’a en güzel hediyeyi seçmek için MediaMarkt mağazasına giren 3’lünün aldığı hediyeler arasında oyun konsolu, VR Gözlük, robot süpürge ve drone bulunuyor. Birbirinden güzel hediyeler arasında Selma Arıkan’ın kararsız kaldığı yarışmanın kazananı ise Bi Haller ekibinden Meltem olurken ikinci ise yine Bi Haller’den Umut oluyor. Son sırada ise Selma Arıkan’ın oğlu, Enis Arıkan’ın tercihi bulunuyor.

    Enis Arıkan’ın ödediği hediyeler çekilişle dağıtılıyor

    Selma Arıkan’ın ikinci sıraya koyduğu VR gözlüğün ve oyun konsolu Bi Haller’in Youtube kanalında düzenlenecek çekilişle hediye edileceği yarışmanın tüm hediyelerini ise, yarışmanın sonuncusu olan Enis Arıkan ödüyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.