DOLAR 32,3249
EURO 35,0787
ALTIN 2300,38
BIST 9049,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Medifresh vücut temizleme bezi ile her anın banyo yapmış gibi ferah

    Medifresh vücut temizleme bezi ile her anın banyo yapmış gibi ferah
    24.11.2017
    A+
    A-

    Medifresh Vücut Temizleme Bezi, her anınızda hijyeni hissetmeniz için sizinle. Özel ve farklı ihtiyaçlara yönelik çözümler sunarak pratik kullanım kolaylığı sağlıyor. Cildiniz için yumuşak dokuya sahip Medifresh Vücut Temizleme Bezi etkili bir cilt temizliği sunuyor.

    Her anında seninle…

    Medifresh Vücut Temizleme Bezi, duş almanın mümkün olmadığı durumlarda, kişisel temizlik ihtiyacının giderilebilmesi için özel olarak üretildi. Yumuşak dokusu ve doğal içeriği ile güvenilir bir kullanım sağlayan Medifresh Vücut Temizleme Bezleri cildi güvenle temizliyor.

    Alkol ve paraben içermez…

    Dermatolojik ve mikrobiyolojik testlerle güvenilirliği kanıtlanan Medifresh Vücut Temizleme Bezi, alkol ve paraben içermeyen yapısıyla sağlıklı bir kişisel temizliği mümkün kılıyor. Papatya özlü ve E vitaminli formülü sayesinde cildinize ipeksi bir dokunuş yapan ürün, cildini temizlemek ve rahatlatmak isteyenlerin ihtiyaçlarına cevap veriyor.

    Medifresh Vücut Temizleme Bezi, durulama gerektirmeyen formülüyle duş almanın mümkün olmadığı zamanlarda, yardımınıza koşuyor. Paketinde yer alan ekstra büyük ve 60 adet kalın bezi, kusursuz bir kişisel temizlik deneyimi sunuyor. Pratik kapağı sayesinde, içerisindeki kalın mendilleri uzun süre ıslak tutarak, uzun süreli bir kullanıma imkan veren Medifresh Vücut Temizleme Bezi, kişisel bakımınızı tamamlamak ve ferahlamak istediğiniz her an aynı tazeliğe ulaşmanızı sağlıyor.

    Hasta bakımında kolaylık sağlar..

    Medikal sağlık için de kullanılabilen Medifresh, önemli tıbbi opesyonların sonrasında, hastaların duş alması mümkün olmadığı durumlarda vücut temizliği sağlıyor. Antibakteriyel aktifi sayesinde, hastaların tedavi süresine hijyenik bir temizlik imkanı veriyor. Ayrıca içeriğinde bulunan E vitamini ile cildi beslerken, papatya özü sayesinde ise cildi rahatlatmaya yardımcı oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.