DOLAR 32,5707
EURO 34,9118
ALTIN 2426,465
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Meghan Markle’ın ihtişamlı görüntüsüne sahip ol

    Meghan Markle’ın ihtişamlı görüntüsüne sahip ol
    07.12.2017
    A+
    A-

    Prens Harry ve aktris Meghan Markle’ın nişanlandığı haberi tüm dünyaya ilan edildi. Herkes çiftin bu özel anına odaklanırken Meghan’ın dozunda makyajı ile kusursuz görünümü ise gözlerden kaçmadı.

    Max Factor; güçlü, kendinden emin ve kendine güvenen Meghan gibi kadınların duruşundan gurur duyuyor ve bu özelliklerin doğrudan güzelliğe dönüştüğüne inanıyor. İlhamını güçlü kadınlardan alan Max Factor, onların ihtişamını ortaya çıkartmaya odaklanıyor.

    Max Factor makyaj artisti Fezi Altun ise güçlü, kendinden emin durusu, içten gülümsemesi ve dozunda makyajıyla kusursuz görünen Meghan Markle gibi görünmek isteyen kadınlara Meghan’ın makyaj sırlarını açıklıyor.

    • Cildinize fondöten uygulayarak makyajınıza başlayabileceğinizi belirten Fezi Altun; fondöten tercihinde cildi çok sağlıklı gösteren, çok kapatıcı olmayan, aynı zamanda cildin kendi dokusuymuş gibi görünen yapısı ile Max Factor Healthy Skin Harmony fondöteni tercih ediyor.
    • Meghan’ın makyajında göz altı kapatıcısı olarak teninden bir ton açıkta, ince ve renk dengeleyen bir concelaer kullanılmış diyen Fezi Altun bu görünümü elde etmeniz için Max Factor MasterTouch Concealer’dan destek alınabileceğini belirtiyor.
    • Kaşlarda son trendlerde olduğu gibi, net çizgilerden kaçınılmış, ve doğal dokunuşlarla şekillendirilmiş. Bu trend de kaşları kıl görüntüsü gibi çizmek veya yukarı doğru tarayıp sadece boşlukları doldurmak önemli. Bunu yapabilmeniz için Max Factor Brow Shaper Brow Pencil size istediğiniz etkiyi sunuyor.
    • Meghan’ın makyajında allık olarak en sevdiğim görüntülerden biri tercih edilmiş diyen Altun, bu masum ve utangaç pembeliği Max Factor Creme Puff Allık 25 ile yakalayabileceğinizi belirtiyor. Uygulama hakkında da bilgi veren Altun; “aynanın karşısında hafifçe gülümseyip, beliren yuvarlak yanak kısmına ( küçük tepecik ) allık sürüldüğünde en doğru sonucu elde edebilirsiniz” dedi.
    • Meghan’ın göz makyajında ise dipliner ve maskara ikilisinin göze çarpan detay olduğunu belirten Fezi Altun uygulama ile ilgili tavsiyelerde bulundu. Sizde Meghan gibi küçük ve içeri doğru göz şekline sahipseniz göz kalemini iç kirpik diplerine yukarıdan sürüldüğünüzde eyeliner sürmüş etkisi elde edebilirsiniz. Böylelikle göz dipleri daha koyulaşır ve daha yoğun bir kirpik görüntüsü ortaya çıkar. Koyu göz dipleri görüntüsünü Max Factor Eyefinity Smokey Eye göz kalemi ile sağlayabilirsiniz. Yoğun kirpikler için ise favori maskaram olan Max Factor 2000 Calorie Curl Addict’i tavsiye ediyorum.
    • Son olarak dudaklarda ise yanaklara atıfta bulunmuşçasına dudak tonuna en yakın pembelikte ve natürel sonuç veren bir lip stick kullanılmış. Kusursuz görümümüzü tamamlayacak rujunuz için ise Max Factor Colour Elixir Lip Stick’in Lustrous Sand veya Pristine Nude tonlarıyla dudaklarınızın doğal rengine yepyeni pembe bir ışıltı katabilirsiniz.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.