DOLAR 32,5213
EURO 34,797
ALTIN 2421,686
BIST 9708,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mehmet Gür: Yeni sistemin yatırımcıyı harekete geçirmesini bekliyoruz

    Mehmet Gür: Yeni sistemin yatırımcıyı harekete geçirmesini bekliyoruz
    25.06.2018
    A+
    A-

    ‘13. Cumhurbaşkanlığı ve 27’nci Dönem Milletvekili’ seçimi sonuçlarına ilişkin gayrimenkul sektör temsilcilerinden Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür şunları söyledi:

    Bu seçim birçok açıdan önem taşıyordu, bu şekilde sonuçlanmasını memnuniyet verici olarak karşılıyoruz. Bu seçimlerle birlikte geçen yılki referandumda kabul edilen anayasa değişiklikleriyle getirilen ‘Cumhurbaşkanlığı Sistemi’ne geçiş tamamlanmış olacak. Mart ayında kabul edilen ve kısaca ‘ittifak yasası’ olarak da bilinen kanun değişikliği de ilk kez bu seçim sonrası uygulamaya girecek. Bu yeni sistemi ilk kez deneyeceğiz, sistemin uygulanmaya başlamasıyla beraber güvenli yatırım ortamının oluşarak yerli ve yabancı yatırımcıyı harekete geçirmesini bekliyoruz. Devam eden projelerin tamamlanması ve yenilerin aksamadan devam etmesi açısından istikrar büyük önem oluşturuyor. Türkiye, Recep Tayyip Erdoğan’ın mimarı olduğu 2023 ve 2071 hedeflerine istikrar ve güven içerisinde yürümeye devam edecektir. Herkes için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.