DOLAR 32,6007
EURO 34,8135
ALTIN 2502,383
BIST 9441,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mekanlarda güz sıcaklığı: Soho TV Ünitesi

    Mekanlarda güz sıcaklığı: Soho TV Ünitesi
    20.09.2019
    A+
    A-

    Doğanın fırçası tabiatı güz renklerine boyarken yaşam alanları da sonbaharın değişim rüzgarına kapılıyor. Mevsimin en güzel tonları evleri süslerken Loda Mobilya, Soho TV Ünitesi ile retronun nostalji sıcaklığını sahneliyor.

    Son yıllarda ev stilini domine eden retro anlayışına koleksiyonlarında sıklıkla yer veren Loda Mobilya, Soho TV Ünitesi ile keyifli bir tasarıma imza atıyor. Rengi ve formu ile yaşam alanlarının enerjisini yükseltecek olan tasarım, televizyon eğlencesini bir adım öteye taşıyacak.

    Retronun samimiyetini hissedin…

    Zaman geriye akıyor ve 70’lerin chic hippi tarzı salonların odak noktasına yerleşiyor. Soho TV Ünitesi ile televizyonların sergilenme alanları geçmişin enerjisine teslim oluyor. Ahşabın ön planda olduğu tasarım, modüler yapısıyla dikkat çekerken pirinç detaylarla güçlendirilmiş ayak dizaynı şıklığa estetik kazandırıyor.

    Retronun samimiyetini dekorasyonun bir parçası haline getiren Soho TV Ünitesi, üst modülünde tercih edilen dolaplarıyla işlevselliğini vurguluyor. Ahşap kapakların eşlik ettiği dolaplar, geniş bir depolama alanı oluştururken, alt modülde tercih edilen çekmeceler de fonksiyonelliği tamamlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.