DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Melike Akbaşoğlu ‘2018 Noir Sand’ koleksiyonunu tanıttı

    22.05.2018
    A+
    A-

    Tasarımcı Melike Akbaşoğlu, Karayipler’in gizemli, güçlü ve tehlikeli volkanik adalarının siyah kumlarından esinlenerek yarattığı, tamamen siyah renklerden oluşan NOIR SAND adını verdiği yepyeni mayo koleksiyonunu geçtiğimiz günlerde Gümüşsuyu’nda verdiği bir davetle tanıttı.

     

    İzmir’de büyüyen bir İstanbullu olan Melike Akbaşoğlu, tasarımlarında İzmir’in “Hür Doğdum Hür Yaşarım” çizgi ve kesimlerini, İstanbullu annesinin köklü, şık ve sofistike ruhuyla birleştirdi. “Güçlü annelerin güçlü kızları SİYAH giyer,” diye düşünen Akbaşoğlu, hem Hollywood’un ikonik kadınlarından hem de kendi annesinin eski fotoğraflarından ilham aldı. Bu yaz sahilleri kırmızı halı gibi kullanmak isteyen, güçlü ve genç kadınlar içinse siyahın üzerine pırıltılı taşlar kullanıldı. Bir Disco sevdalısı olan Akbaşoğlu, tasarımlarını yaparken Studio 54 efsaneleri Grace Jones, Diana Ross ve Donna Summer gibi isimlerin plaklarını durmadan dinledi ve onların sönmeyen ışıltısını tasarımlarına yansıttı. Sınırlı sayıda üretilen LIMITED BLACK ürünleri Disco Kraliçelerini seven ve sahile kendi imzasını atmak isteyen kadınlar için üretildi. Davete katılanlar arasında Hüseyin Kurtuluş, Hatice Saka, Ali Kemal Güven, Ahu Özdemir gibi isimler vardı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.