DOLAR 32,5874
EURO 34,7959
ALTIN 2514,446
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Melisa Özmen: İnanıyorum ki güzel günler yeniden gelecek.

    Melisa Özmen: İnanıyorum ki güzel günler yeniden gelecek.
    13.04.2020
    A+
    A-

    Yaptığı başarılı işlerle adından sıkça söz ettiren güzel isim Melisa Özmen, tüm Türkiye gibi korona günlerini evinde geçiriyor.

    Geçtiğimiz gün sosyal medya hesaplarından da Budapeşte ve Viyana seyahatlerinde geçirdiği güzel günlere atıfta bulunan güzel isim, ‘‘İnanıyorum ki güzel günler yeniden gelecek. Yeter ki evde kalalım, yeter ki kurallara uyalım. Bu süreci de hem ailemize hem de kendimizi daha çok vakit ayırma anlamında değerlendirmemiz gerekiyor. Ayrıca okumayı planladığım bir çok kitabı da okuma fırsatım oluyor bu günlerde. Okumak, zihnimi rahatlatıyor ve beni özgürleştiriyor’’ ifadelerini kullandı.

    Ülkece başlattığımız ‘Biz bize yeteriz’ kampanyasının da destekçilerinden olan Melisa Özmen, ayrıca kendi sosyal medya hesaplarından da kendisini sevenlerle birlikte ihtiyaç sahiplerine yaptığı yardımlarla büyük takdir toplamaya da devam ediyor. Şu ana kadar sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlarının altına binlerce yardım yorumu alan güzel isim, elinden geldiği kadar kimseyi geri çevirmiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.