DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Melisa Şenolsun ile Koton ‘Tam Benim Tarzım’ Kampanyasında yeni sezon başlıyor

    13.09.2019
    A+
    A-

    Koton, 2019-2020 Sonbahar/Kış sezonunu ‘Tam Benim Tarzım’ sloganıyla sunduğu en genç ve dinamik tasarımlarla karşılıyor. Kampanya fotoğraf çekimlerinde Melisa Şenolsun’un yer aldığı, gençlere hitap eden koleksiyonda üniversite ruhunun ve spor stilin hakim olduğu, jean ve birbirinden renkli sweatshirt tasarımları öne çıkıyor.

    Üniversite yaşamının ve spor şıklığın ilham verdiği Koton, 2019-2020 Sonbahar-Kış sezonu casual koleksiyonunda, dinamizm ve enerjiyi yansıtan jean ve sweatshirt alternatifleri yer alıyor. Triko, eskitme jean ve jean mont tasarımları gibi genç stillerin odak parçalarının bulunduğu koleksiyonun kampanya fotoğraf çekimlerinde Melisa Şenolsun yer alıyor.

    Tasarımların yanı sıra renklerle de gençlerin dünyasına odaklanan koleksiyonda saks mavisi, hardal tonları ve kırık beyaz gibi renkler ön plana çıkarken, kırmızı – siyah ve mavi – siyah kareli desenler de güçlü silüetler oluşturuyor.

    Sezon Trendi: Denim on Denim

    Denim on denim trendi bu sezon da yükselişini sürdürüyor. Koleksiyonda griye yakın renkte siyah taşlanmış ve koyu renk tasarımlara, beyaz denimlere ve kürk yaka detaylı jean montlara yer veriliyor. Kolej modasının sezondaki en güçlü temsilcisi denim pantolon ve montlar, baskılı, renkli sweatshirt ve kazaklarla kombinleniyor.

    Sweatshirtler Ön Planda

    ImageKoleksiyon, günlük giyimde de fark edilir olmanın kodlarını özgün tasarımlarla yansıtıyor. Sezonun anahtar parçaları arasında görülen, havalı ve rahat kapüşonlu sweatshirt’ler; jeanler ve montlar ile kombinlenerek, gençlere mevsim boyunca kullanabilecekleri farklı ve şık seçenekler sunuyor.

    Koton’un “Tam Benim Tarzım” koleksiyonu, tüm Koton mağazalarında ve online alışverişin adresi koton.com’da ulaşılabilir fiyatlarla satışa sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.