DOLAR 32,3291
EURO 35,0399
ALTIN 2280,546
BIST 9002,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Memduh Türkoğlu’ndan konut alacaklara uyarılar

    Memduh Türkoğlu’ndan konut alacaklara uyarılar
    07.06.2017
    A+
    A-

    Konut alacak olan vatandaşlara önerilerde bulunan Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu “ Evi satın alırken sadece iç ve dış görüntüsüne bakılmamalı” uyarısında bulundu.

    Ev satın alırken dikkat edilmesi gereken konular üzerinde duran Memduh Türkoğlu şunları söyledi: “Bir ev satın alırken, binanın tapusunun olup olmadığı, binanın projeye uygun inşa edilip edilmediği gibi dikkat etmeniz gereken bir dizi konu çıkar karşınıza. Yani bir evi satın alırken sadece iç-dış görünüşü, sosyal donatıları, fiziki özellikleri, tasarımı, lokasyonu gibi faktörlere bakmak ve değerlendirmek yeterli değildir.”

    Deprem yönetmeliğine dikkat edilmeli
    Memduh Türkoğlu, satın alınacak olan evin deprem yönetmeliğine uygun olup olmadığına mutlaka bakılması gerektiğine vurgu yaparak “Öyle ki çok beğendiğiniz bir evden sırf deprem yönetmeliğine uygun inşa edilmediği için vazgeçebilirsiniz. İhtimaller ve sonuçlar düşünüldüğünde vazgeçmelisiniz de. En önemli noktanın zemin etüdü olduğunu unutmayın. Proje henüz inşaat aşamasındaysa zemin raporuna bakabilirsiniz. Benevre Beytepe projemiz deprem yönetmeliğine uygundur ayrıca gerekli zemin etüdlerinin hepsi tamamlanmıştır. Benevre Beytepe projemize ilişkin Yrd. Dç. Dr. Volkan Kalpakçı’nın konu ile ilgili açıklamalarına ise videolar halinde internetten ulaşmak mümkündür.”

    ‘Hem yatırım hem de oturum için büyük fırsat’
    Konseptinde bulundurduğu birçok yaşam alanını ev sahipleriyle buluşturacak olan Benevre Beytepe, şehre ihtiyaç duymadan şehri yaşatacak. Kitap okuma alışkanlığından, müzik tutkusuna kadar her alanı bünyesinde bulunduracak olan proje sayesinde, spor yapmanın ve oyun oynamanın da keyfini yaşayacaksınız.Sağladıkları kolaylık ve imkânlar ile her zaman yatırımcılardan yana olduklarına vurgu yapan Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu “ Ağustos 2017’de kapılarını açacak olan Benevre Beytepe bir yandan konforlu bir yaşamın kapılarını aralarken bir yandan da yatırımcının cebini düşünüyor” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.