DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mentolün serinletici etkisi; Fresh’n Soft Mentollü Islak Cep Mendili

    Mentolün serinletici etkisi; Fresh’n Soft Mentollü Islak Cep Mendili
    07.06.2018
    A+
    A-

    Doğanın en özel armağanlarından mentolü bir pakete sığdıran Fresh’n Soft, Mentollü Islak Cep Mendil ile uzun süren ferahlık sağlıyor. Yumuşak dokusu ve özel formülüyle yaz aylarının vazgeçilmezi olan Mentollü Islak Mendil, hassas içeriği sayesinde cildi tahriş etmeden nazikçe temizliyor. Mentolün serinletici etkisi sayesinde cilde uygulandığında yazın bunaltıcı sıcaklığında serinlik sunuyor.

     Mentol mucizesine Fresh’n Soft imzası…

     Güneşin yüzünü göstermesiyle birlikte artan bazı viral enfeksiyonlar ve alerjik reaksiyonlar burun tıkanıklığına yol açabiliyor. Ayrıca nem ve ısı dengesinde yaşanan değişimler tıkanma problemlerinin artmasında önemli bir rol oynuyor. Fresh’n Soft Mentollü Islak Cep Mendili, içeriğinde bulunan Mentol sayesinde tıkalı burunların nemlenmesine ve rahatlamasına yardımcı olur. Üstelik kuru mendille silmekten kaynaklanan tahrişin oluşumunu engellemek için iyi bir alternatif sunuyor. Çünkü içeriğinde yer alan Aloe Vera’nın doğal nem özelliği sayesinde cilde yumuşak bir dokunuş bırakan Fresh’n Soft, nane familyasının esansiyel yağlarında bulunan mentollü ıslak mendille buluşturarak istediğiniz her an rahatça nefes almanızı sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.