DOLAR 32,5645
EURO 34,9416
ALTIN 2427,652
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Meraklı Tilki, Maltepe Park AVM’de

    Meraklı Tilki, Maltepe Park AVM’de
    15.03.2018
    A+
    A-

    MERAKLI TİLKİ

    “Meraklı Tilki İnteraktif Akıl Oyunları”, 7 – 23 Mart tarihleri arasında Maltepe Park Alışveriş Merkezi’nde yer alacak.

    Ece Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilmekte olan Maltepe Park AVM, çok özel bir bilim sergisine ev sahipliği yapıyor. Euro Science Bilim Merkezi’ne ait olan “Meraklı Tilki İnteraktif Akıl Oyunları”, tüm ziyaretçilerini şaşırtıcı deneylerin ve bilimsel gerçeklerin dünyasında yolculuğa çıkarıyor. Hem eğlendirici hem de eğitici olan, zeka geliştiren ve bilgilendiren, 27 farklı istasyonu olan interaktif sergi; küçükten büyüğe Maltepe Park AVM’nin tüm ziyaretçilerine açık olacak. Almanya’nın müzelerinde yer alan deneylerin bir bölümünü içeren sergi, 23 Mart tarihine kadar özel rehberler eşliğinde ücretsiz olarak gezilebilecek.

    Yaşama dair her anı, ziyaretçileri ile paylaşan ve mutlulukların çoğalmasına yönelik etkinlikleriyle alışveriş deneyimini unutulmaz kılan Maltepe Park, Esenkent metro durağı çıkışında yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.