DOLAR 32,5496
EURO 34,903
ALTIN 2427,375
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Merlin Entertainments’tan avantajlı bir fırsat daha

    Merlin Entertainments’tan avantajlı bir fırsat daha
    13.11.2018
    A+
    A-

    Avrupa’nın 1 numaralı etkinlik alanı işletmecisi Merlin Entertainments, Yıllık ve Süper Yıllık Üyelik paketleri ile aile boyu eğlencenin kapılarını aralıyor. Bünyesinde bulunan eğlence merkezleri LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, SEA LIFE İstanbul ve Madame Tussauds İstanbul için dilediğiniz yıllık üyelik paketini şimdi alın; eğlencenin tadını bir yıl boyunca doyasıya çıkarın.

    Madame Tussauds İstanbul, SEA LIFE İstanbul ve LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul ile başta çocuklu aileler olmak üzere her yaştan ziyaretçinin eğlence durağı olan Merlin Entertainments, eğlence tutkunlarını yeni yıla girmeden avantajlı Yıllık ve Süper Yıllık üyelikleriyle tanışmaya davet ediyor. biletix üzerinden veya merkezlerin girişlerinden alınabilen üyelikler, sahiplerine 12 ay boyunca sınırsız giriş hakkı tanıyor. SEA LIFE İstanbul yıllık üyeliği yetişkinler için 134 TL, çocuklar için 117 TL ve LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul yıllık üyeliği ise yetişkinler için 144 TL, çocuklar için 132 TL’den satışa sunuluyor.

    Üç merkeze de 12 ay boyunca giriş sağlayan Süper Yıllık üyelik fiyatı ise yetişkinler için 267 TL’den, çocuklar için 225 TL’den satın alınabiliyor.

    Deniz altının renkli dünyasın SEA LIFE İSTANBUL ile keşfedin

    Avrupa’nın en uzun okyanus tüneline sahip, 8 bin m²’lik alanda 15 binden fazla deniz canlısına ev sahipliği yapan SEA LIFE İstanbul, ziyaretçilerine İstanbul’un orta yerinde okyanusu keşfetme fırsatı sunuyor. Türkiye’nin ilk özel Deniz Kaplumbağası Rehabilitasyon Merkezi’ne sahip SEA LIFE’ta ayrıca çocukların kendi balıklarını boyayıp ekranda yüzdürebilmelerini sağlayan Dijital Akvaryum da bulunuyor. Doğum günleri ve farklı etkinlikler için Doğum Günü Odası başta olmak üzere her alanında farklı eğlence imkanı sunan ve hafta içi 10:00 – 19:00, hafta sonu 10:00 – 20:00 saatleri arasında ziyarete açık olan SEA LIFE İstanbul, Bayrampaşa Forum AVM içerisinde yer alıyor.

    Yıldızlarla Madame Tussauds İstanbul’da buluşun

    İstiklal Caddesi üzerinde yer alan Madame Tussauds İstanbul, ziyaretçilerine dünyanın ve Türkiye’nin en sevilen yıldızlarıyla bir arada olmanın keyfini yaşatıyor. Her bir yıldızın karakterine uygun konseptlerde sergilendiği merkezde ziyaretçiler; Michael Jackson’ın kostümüyle dans ediyor, Einstein’ın sorularını dijital ekranda yanıtlıyor, Messi’ye çalım atıp, MFÖ’nün sahnesinde şarkı söylüyor. İnteraktif bir eğlence deneyimi sunan Madame Tussauds İstanbul, birçok tarihi lideri, sanat, spor ve eğlence dünyasının yıldızlarını bir arada görme imkanı sunuyor. Madame Tussauds İstanbul, haftanın her günü 10:00 – 20:00 saatleri arasında ziyaret açık.

    Yaratıcılık ve Eğlencenin adresi LEGOLAND® Discovery Centre

    Bayrampaşa Forum İstanbul AVM’nin içerisinde yer alan eğlence merkezi LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, çocuklarıyla birlikte eğlenceli bir gün geçirmek isteyen ebeveynlerin favori mekanları arasında yer alıyor. 3 milyon LEGO® parçası ile hayallerinize sınır koymadan vakit geçirebileceğiniz LEGOLAND® Discovery Centre’daki aktivite alanlarında yaratıcılığınızı ortaya çıkaracaksınız. Eğlence merkezinin içerisinde; Star Wars™ temalı Black Box eğlence alanı, 4 boyutlu sinema, LEGO® parçalarının yapım sırrının anlatıldığı LEGO® fabrika turu, atölye çalışmaları, temalı oyun alanları ve Aya Sofya, Boğaziçi Köprüsü, Galata Kulesi gibi yerel eserlerle birlikte Mısır Piramitleri, Big Ben, Eyfel Kulesi gibi tüm dünyadan önemli yapıların bir arada sergilendiği MINILAND bulunuyor. Haftanın her günü 10:00 – 20:00 saatleri arasında ziyarete açık olan LEGOLAND® Discovery Centre’da hayallere sınır yok.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.