DOLAR 32,3384
EURO 35,1073
ALTIN 2241,106
BIST 8728,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mermerin özgün halini mekanlara taşıyan koleksiyon: Bien Arcturuse

    Mermerin özgün halini mekanlara taşıyan koleksiyon: Bien Arcturuse
    07.07.2020
    A+
    A-

    Mermer görünümün en ince detaylarını en şık hali ile yansıtan Arcturuse Koleksiyonu, üzerinde barındırdığı beyaz, gri ve siyah tonları ile mermerin kimliğini ürüne yansıtmasıyla dikkatleri çekiyor.

    Seramiğin kullanım kolaylığı ve hijyeni dikkate alan yaklaşımı, mermerin doğal ve özgün haliyle buluştu. Doğallığın gücü ve biricikliği günümüz gelişen teknolojisiyle birleşerek mekana kimlik kazandırır hale geldi.

    Bien’in bu anlayış ile tasarladığı ‘’Arcturuse Koleksiyonu’’ mermerin doğasındaki detayları en ince ayrıntısına kadar üzerinde barındırıyor. 60×120 cm ebatlı full lappato özelliği sayesinde çok parlak bir yüzeye sahip olan koleksiyon mermerin en gösterişli halini mekanlara yansıtarak ayrıcalıklı yaşam alanları oluşturuyor. Hijyen standartlarını da en üst seviyede barındıran, kolay temizlenebilen, dikkat çekici Arcturuse Koleksiyonu, yaşam alanlarının yanı sıra oteller, alışveriş merkezleri, restoranlar ve sosyal alanlar için alternatif oluşturuyor.

    Estetik detayları işlevsellik ve konforla bir araya getiren Bien ürünleri, farklı arayışta olanlar için iyi bir seçenek oluşturuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.