DOLAR 32,4893
EURO 34,9508
ALTIN 2433,992
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mesa Golf Cup Turnuvası sona erdi

    Mesa Golf Cup Turnuvası sona erdi
    18.06.2019
    A+
    A-

    14- 16 Haziran tarihlerinde Kemer Country Club’daki golf turnuvası gayrimenkul sektörünün ‘kalite’ ve ‘güven’ ile anılan köklü markası MESA’nın sponsorluğunda gerçekleştirildi.

     Uluslararası standartlarda 18 delikli golf sahası, İstanbul’da golfün akla gelen ilk adresi olan Kemer Country Golf Kulübü’ndeki MESA GOLF CUP Turnuvasına, birbirinden seçkin 250 isim katıldı. Belgrad Ormanı’nın tepelerinde inşa edilen orman, gölet ve gölet boyunca ustaca şekillendirilmiş tepelerden geçen sahada yapılan MESA GOLF CUP Turnuvasına aralarında Osman Müftüoğlu, Nihat Özdemir, Hamit Altıntop’un bulunduğu iş ve cemiyet dünyasından birçok isim katıldı. Turnuva 16 Haziran’da gerçekleştirilen ödül töreni ile son buldu. Turnuvada ayrıca Babalar gününe özel “Mesa Golf Cup Babalar Günü Özel Ödülü” verildi.

    Mesa’nın 50 yıllık kalite ve deneyiminin yansıması olan MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ ve MESA ORMAN projelerinin tanıtıldığı turnuva boyunca, davetliler ayrıca ikramlar, gala yemeği ve DJ performansı ile de MESA GOLF CUP’ta keyifli zaman geçirdi.

    Çocuklar Unutulmadı

    3 gün boyunca süren Golf Federasyonuna bağlı gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar da unutulmadı. Geleceğin golfçüleri çocuklara yönelik olarak 14 Haziran’da ayrı bir turnuva düzenlendi. Mesa Golf Cup kapsamında turnuvaya gelen davetlilere ayrıca usta hocalar eşliğinde gün boyu süren golf atış eğitimleri verildi.

    Rafine Zevklerin En Seçkin ve En Yalın Hali; MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ

    Eşsiz konumu, büyüleyici tabiatı ve ulaşılabilir lüksü doğayla buluşturan mimarisiyle gayrimenkul sektörünün en seçkin ve özel projelerinden MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ MESA ve her biri alanında uzman gruplar tarafından yaklaşık 2 yıllık bir çalışma ile “en iyi”yi hayata geçirmek üzere tasarlandı. Rafine zevklerin stil sahibi estetik ayrıntılar ile buluştuğu çok özel projenin tasarım sürecinde MESA, 7 mimarlık ofisinin katıldığı bir yarışma düzenledi. Yarışma birincisi “doğaya karışan mimari” yaklaşımıyla geliştirdikleri yazılım ile yurtiçinde ve yurt dışında birçok başarılı projeye imza atmış Erginoğlu & Çalışlar Mimarlık Ofisi oldu. Yazılım sayesinde zeytin ve çam ağaçlarının konumu belirlenerek coğrafyanın doğal yapısına uygun mimari özellikler taşıyan bir proje hayata geçirildi. Proje, doğayı bütünleştiren bir mimari yaklaşımla zamansız ve çağdaş bir tasarımla yaratıldı. Ahşap ve taş kullanımının yoğun olduğu MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ projesinde kullanılan geçirgen yüzeylerle güneş ışığından maksimum fayda sağlanıyor. Tüm dairelerin deniz manzarasına sahip olduğu proje, 200.00 m2’lik bir arazide 67.000 m2 konut alanı  kullanılarak tasarlandı. Projede yeşile ayrılan ise alan 130.000 m2.

    Bodrum’un En Özel Koyu Demirbükü

    Gece ve gündüze ayrı ayrı renklerini veren bu koyda, Bodrum’da tercihini MESA markasından yana kullananlar deniz kokusuyla uyanıp yeşile doyabilecek. Mimari tüm detayların doğayla buluştuğu kusursuz uyuma sahip MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ projesi 3 farklı villa tipi, geniş terasları ve yemyeşil bahçeleriyle 6 farklı rezidans ünitesinden oluşuyor. 2+1’den 5+1’e kadar 210 rezidans, 5+1 ve 6+1 tiplerinde 50 villa ve butik bir oteli bulunan projenin dairelerinin büyüklükleri 118 ile 520 metrekare arasında değişiyor.

    Bodrum’da yaklaşık 16.000 metrekare kumsal sahili olan tek proje olan MESA BODRUM DEMİRBÜKÜ’nde 600 metrekarelik sahil lokantası, sahil barı, çocuk oyun alanı bulunuyor. Sahilde ayrıca güneşlenmek için 1, geçici olarak yat yanaşması için 1 olmak üzere 2 iskele bulunuyor. Proje için ayrıca biri sahilde diğeri sosyal merkezde olmak üzere 2 ayrı havuz bulunuyor. 228 m2 olan sahil havuzu denize çok yakın bir mesafede konumlandırılırken havuzun tasarımında hem form hem de malzeme seçiminde doğal ortam özellikleri gözetildi. Özgün ve özenli tasarım detayları ile Mesa Bodrum sahil havuzu, doğanın içinde bir havuz deneyimi sunuyor. Farklı kotların yarattığı havuz terasları çevresinde bulunan zeytin, sakız ve kızıl çam ağaçları ile kişiye özel yaratılan mikro klima içinde ister güneş ister ağaç gölgeleri altında dinlenirken doğa ile bütünleşmek MESA Bodrum Demirbükü farkı ile mümkün hale geliyor.

    Mesa Bodrum Demirbükü projesinde günün her anında yaşamı kolaylaştıran asistan hizmetleri, aktivite takvimi, restoran rezervasyonları, kara ve deniz yolu ulaşımına ek hava yolu ulaşım imkanları ile de “lüks ve benzersiz bir yaşam” Mesa farkıyla sunuluyor.

    Doğanın yaşamla birleştiği nokta: MESA ORMAN

    Hemen yanı başındaki doğal göl ve orman ile yeşilin tüm tonlarını kucaklayan MESA ORMAN, İstanbul Anadolu Yakası’nın en özel lokasyonlarından Çubuklu’da yükseliyor. Az katlı tasarlanan bloklarındaki 219 daire ile butik ve özgün bir yaşam sunan MESA ORMAN projesinde 125 m² ile 300 m² arasında değişen büyüklükleriyle 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1, 5,5+1 ve 6+1 daire seçenekleri yer alıyor.

    MESA ORMAN, parkları, bahçeleri, süs havuzları, mini şelalesi, dinlenme alanları, yürüyüş yolları, havuzları, tenis ve basketbol sahaları, özel peyzajla birbirine bağlanan bahçeleri ile her ihtiyaca ayrı ayrı cevap veriyor. MESA ORMAN, çocukların, çocukluklarının tadına varacakları, oyun parklarında ve yeşil alanlarda özgürce koşabilecekleri düz bir arazi üzerinde konumlanıyor. Projenin etrafını saran ve çevresiyle bağlantısını yaratıcı bir kurguyla kesen koşu parkuru, sabah koşularının temiz orman havasında yapılmasına imkân tanıyor. Sosyal tesisin içerisinde yer alan dinlenme ve donatı alanları ise ailelerin kendilerine nitelikli zamanlar yaratmasını sağlıyor.

    Özel konumu sayesinde hem denizden hem de karadan önemli ulaşım olanaklarına sahip olan MESA ORMAN, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 5 dakika, Çubuklu-İstinye Feribot İskelesi’ne 5 dakika, Levent ve Maslak’a 15 dakika,15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 20 dakika mesafede yer alıyor. Ayrıca projenin 3. Köprü’ ye yakınlığı sayesinde yeni İstanbul Havalimanına kolayca ulaşmak mümkün.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.