DOLAR 32,3307
EURO 35,1696
ALTIN 2240,6
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    MESA KOZ peşin alımda yüzde 15 indirimle satışta

    MESA KOZ peşin alımda yüzde 15 indirimle satışta

    Konutta kalite ve güvenin simgesi MESA, Kozyatağı’nda ilk projesini hayata geçiriyor. Ön talep döneminde oldukça yoğun ilgi gören MESA KOZ, üstün nitelikleri ile bölgenin referans projesi olacak, Kozyatağı’ndaki yaşam standartlarını yeni zirvesine taşıyacak.

    MESA’nın geleneksel yüksek standartları ile ayrıcalıklı yaşamlar sunan MESA KOZ’da, benzersiz konumu ile tüm olanaklar elinizin altında. İstanbul’un en önemli kesişim noktalarından Kozyatağı Kavşağı’nın hemen yanı başında yer alan MESA KOZ’da uzaklıklar, birkaç adım ya da dakikalar ile sınırlı.

    Peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulayan MESA KOZ, lansmana özel cazip fırsatlarla satışa çıktı. MESA KOZ’da lansman dönemine özel yüzde 5 indirim uygulanırken, MESA bünyesinde oluşturulan özel bir ödeme planı ile de 3.560 TL’ye ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.
    48 yıllık geçmişi ile Türkiye gayrimenkul sektörünün köklü, konutun ise uzman markası MESA’nın Kozyatağı bölgesindeki ilk projesi MESA KOZ, düzenlenen basın toplantısı ile ilk kez görücüye çıktı. Projenin Satış Ofisi’nde gerçekleştirilen MESA KOZ Lansmanı, MESA üst yönetiminden Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Mert Boysanoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Can Aynagöz ve Genel Müdür Yardımcısı Tolga Bıyıklıoğlu’nun katılımlarıyla gerçekleşti.

    MESA’yı MESA yapan şirketler
    Konuşmasında MESA Mesken’in yanı sıra ‘MESA’yı MESA yapan’ KOSAŞ ve MESA İMALAT gibi diğer şirketlere de değinen MESA Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Mert Boysanoğlu, “MESA denilince akla, elbette ki öncelikle konut ve MESA Mesken geliyor. MESA Mesken, MESA’nın en bilinen markası. Ancak MESA’nın MESA olmasında, Türkiye inşaat sektörüne yaşam kültürüne çok önemli katkılarda bulunan KOSAŞ ve MESA İMALAT gibi şirketlerimizin de önemli payları var. KOSAŞ, MESA’nın konut alanında sağladığı çağdaş yaşam olanaklarını hayata taşıyan ve sürdürülebilir kılan bir yönetim şirketi. Türkiye’de alanındaki ilk şirket olarak MESA bünyesinde 1987 yılında kuruldu. O zamanlar sadece KOSAŞ’a özgü olan bu hizmetler ve getirdiği birçok yenilik, bugün Türkiye gayrimenkul sektörünün, standartları arasında yer alıyor” dedi.

    Tünel kalıp sisteminde dünya lideri
    MESA İMALAT’ın başlangıçta tünel kalıp sistemi tasarımı ve üretimi yapmak üzere 1978 yılında kurulduğunu belirten Mert Boysanoğlu, “MESA İMALAT, kısa bir süre içinde, diğer teknolojik kalıp ve iskele sistemlerini de ürün profiline katarak geliştirdiği tünel kalıp sistemleri ile bugün, üretim kapasitesi olarak dünya lideri. MESA tarafından ilk kez kullanılan ve MESA İMALAT ile ülkemizde üretilmeye başlanılan tünel kalıp sistemi; Türkiye’de inşaat yapımına, her alanda hız, sağlamlık, ekonomiklik, standart üretim getirdi. Eskiden en fazla birkaç yüz ile ifade edilen ‘büyük proje’ kavramı, bugün artık binler, hatta kimi zaman onbinler ile ifade edilebiliyor. Artık en özel tasarımlar dahi rahatlıkla hayata geçiriliyor. Sibirya’nın soğuğunda ya da Afrika’nın çöllerinde rahatlıkla betonarme binalar yapılabiliyor” açıklamasında bulunarak, daha sonra sektör ihtiyaçları paralelinde doğrama ve prefabrik üretimine de başladıklarını söyledi.

    Daha lansmana çıkmadan 1 ayda 3 bin ön talep topladı
    MESA KOZ’un, geleneksel MESA kalite ve güvencesi ile ikonik tasarımının yanı sıra sunduğu yüksek yaşam standartları, üstün nitelikleriyle de fark yaratacağını vurgulayan Mert Boysanoğlu, “Çok kısa bir ön talep sürecimiz olmasına karşın, 1 ayda 3 bini aşkın ön talebimiz oldu. MESA KOZ, sadece kendi bünyesinde ayrıcalıklı bir yaşam sunmayacak. Kozyatağı’ndaki yaşam kültürüne de her açıdan artı değer katacak. MESA KOZ, lokasyon avantajı ile de gerçekten çok farklı bir konumda. Hem tüm ulaşım arterlerinin hem de kentsel olanakların yanı başında” dedi.

    MESA KOZ, Kozyatağı’nda yaşamı yeni zirvesine taşıyacak
    MESA KOZ’un estetik tasarımı ile bölgesinin sembol yapılarından biri olacağını vurgulayan MESA Genel Müdür Yardımcısı Tolga Bıyıklıoğlu da, “48 yıllık MESA tecrübesi, uzmanlığı ve geleneksel kalitesi ile MESA KOZ mükemmel yaşamlar için tasarlandı. Mesa olarak projeyi tasarlarken, şehrin merkezinde yaşamayı sevenleri ve yatırımcıları hedefledik. Bina ve konutlarda kullanılan birinci sınıf malzeme ve işçiliğe akıllı ev teknolojilerinin eşlik ettiği projede, konfor ve yaşam standartları en ideal seviyede kurgulandı. Eşsiz konumu ve seçkin özellikleri ile MESA KOZ; sadece ayrıcalıklarla dolu bir yaşam sunmakla sınırlı kalmıyor, çevresine de değer katıyor. Referans niteliği taşıyan özellikleri ile MESA KOZ, Kozyatağı’ndaki yaşam standartlarını yeni zirvesine taşıyacak” açıklamasında bulundu.

    Tüm ulaşım arterlerinin kesişme noktasında
    Projenin en büyük ayrıcalıklarından birinin de benzersiz konumu ile sunduğu ulaşım avantajları olduğuna dikkat çeken Tolga Bıyıklıoğlu, “MESA KOZ, İstanbul’un en önemli, Anadolu Yakası’nın ise hiç şüphesiz en avantajlı ulaşım merkezlerinden birinde, Kozyatağı Kavşağı’nın hemen yanı başında bulunuyor. MESA KOZ, Anadolu Yakası’ndaki tüm önemli ulaşım arterlerinin kesişme noktasında yer alıyor. Projemiz, Sahilyolu, Minibüs Yolu, E-5, TEM, Şile Yolu, açılacak Kuzey Marmara Yolu’na ve boğaz köprülerinin her üçüne birden kolay ve doğrudan bağlanma imkanı sağlayan kesişme noktasında yer alıyor. Kadıköy – Pendik Metro Hattı Kozyatağı Durağı’na ise birkaç adımlık yürüme mesafesinde. Bunun yanı sıra dileyenlere Bağdat Caddesi’ne 5 dakikada ulaşıp, yürüyüş yapma imkanı da sunuyor” dedi.

    MESA KOZ’da mesafeler, birkaç adım ya da dakika
    MESA KOZ’un, benzersiz konumu ile kent yaşamının da tam ortasında olduğunu vurgulayan Tolga Bıyıklıoğlu, “Sayısız AVM, hastane, eğitim kurumları, projemizin çevresindeki sadece birkaç kilometre çaplı küçük bir daire içerisinde yer alıyor. Dolayısıyla projemizde yaşama dair ihtiyaç duyulan tüm kentsel noktalar hemen yanı başınızda, elinizin altında. Bu nedenle MESA KOZ’da uzaklıklar, araçlarla ya da kilometrelerle değil, adımlarla ve birkaç dakikalık yürüme mesafeleri ile ifade ediliyor. İşte bu benzersiz konumu ile MESA KOZ’da, bir şeylerin kenarında, ya da kıyısında değil, kentin de hayatın da tam ortasında, benzersiz ve ayrıcalıklı yaşam olanakları sunuyoruz” şeklinde konuştu.

    Tarihi yarımadaya kadar uzanan panoramik manzara
    MESA KOZ, 280 bağımsız bölümden ve 28 kattan oluşuyor. Kendi içinde concierge, housekeeping ve vale hizmetleri sunuyor. Ergün Mimarlık imzasını taşıyan projede 19’uncu kata kadar 1+1’ler ve 2+1’ler bulunuyor. Projenin 19’uncu katında ise tüm bağımsız birimlerin kullanabileceği, çok özel bir Lounge hizmet verecek. 19’uncu katın üstünde daha büyük 2+1’ler, 3+1 daireler ve 4+1 Penthouse seçenekleri bulunacak ve sadece bu bölüme hizmet verecek özel bir asansör yer alacak. MESA KOZ’un ayrıcalıkları arasında, tarihi yarımadaya kadar uzanan, deniz ve kentin de dahil olduğu panoramik eşsiz bir manzara da bulunuyor.

    Lansmana özel indirim, 3.560 TL taksitle ev alma imkanı
    Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlayan MESA KOZ, lansman dönemine özel yüzde 5’lik cazip avantajlar ve vade farksız 36 eşit taksitte ödeme fırsatları da sunuyor. MESA KOZ’da 642.000 TL’den başlayan 1+1 dairelere, MESA bünyesinde sunulan özel ödeme planı ile 3.560 TL’lik taksitlerle sahip olmak mümkün.
    MESA KOZ’a özel hazırlanan ödeme planı; yüzde 30 peşin, 1 ve 2 yıl sonra yüzde 25 oranlarında iki ara ödeme ile kalan yüzde 20 oranındaki ödemenin ise 36 eşit takside bölünmesinden oluşuyor.
    MESA KOZ’da 1+1 seçenekleri brüt 64 m² ile 105 m² arasında değişen 642.000 TL başlayan fiyatlara, 2+1 seçenekleri brüt 113 m² ile 192 m² arasında değişen 1.041.000 TL’den başlayan fiyatlara, 3+1 seçenekleri ise 180 m² olarak 1.896.000 TL’den başlayan fiyatlara sahip. MESA KOZ’un sadece en üst iki katında yer alan ve yalnızca 4 adet planlanan Penthouse dairelerin başlangıç fiyatı ise 3.469.000 TL.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.