DOLAR 32,3218
EURO 35,0866
ALTIN 2300,199
BIST 9069,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    MESA KOZ’da barbekü zamanı

    MESA KOZ’da barbekü zamanı
    19.03.2018
    A+
    A-

    MESA standartlarındaki seçkin yaşamı Kozyatağı’na taşıyan proje MESA KOZ, bölgesine referans olacak üstün niteliklerinin yanı sıra, cazip avantajlarla dolu kampanyasıyla da büyük ilgi çekiyor.

    49 yıldır konutta kalite ve güvenin simgesi MESA’nın MESA KOZ projesi, bölgesinin en iyi tasarlanmış projesi olarak Kozyatağı’nın gözbebeği oldu. Anadolu Yakası’nın ulaşım, ticaret ve finans merkezi Kozyatağı’nda yaşam standartlarını zirveye çıkaran MESA KOZ, lansman sonrasında hayata geçirdiği kampanyası ile büyük ilgi topladı. MESA KOZ’un ortaya koyduğu satış performansı da, projenin bölgede ilk tercih olmaya devam ettiğini gösteriyor.

    Hafta sonuna özel 18 Mart Pazar günü 13.00-17.00 saatleri arasında satış ofisinde gerçekleştirilen MESA KOZ Barbekü Etkinliği; Develi Restoranın zengin menüsü ve keyifli müzik eşliğinde ziyaretçilerini ağırladı. Çocuklara özel oyun alanları ile aileler MESA KOZ satış ofisinde keyifli bir gün geçirirken projeye olan ilgileri de oldukça yüksekti.

    MESA’nın geleneksel yüksek standartları ile ayrıcalıklı yaşamlar sunan MESA KOZ’da, benzersiz konumu ile tüm olanaklar MESA KOZ sakinlerini bekliyor.

    MESA KOZ Kampanyasında 3 farklı Ödeme Kolaylığı

    MESA KOZ’un lansman sonrası kampanyasında, üç farklı ödeme kolaylığı ile birbirinden cazip avantajlar sunuluyor. Kampanya kapsamındaki ilk ödeme planında; peşin ödemelerde %15+%5 indirim uygulanıyor, %30’u peşin ve geri kalanı ise 12 ay eşit taksit ile ödeniyor. Kampanyanın sunduğu ikinci ödeme avantajını ise peşin ve kredili ödeme fırsatı oluşturuyor. Bu planlamalarda fiyatlarda yine %15+%5 indirim uygulanırken, %80’ine kadar kredi kullanıp, kalanı peşin ödenerek MESA KOZ’da yaşama ya da yatırım yapma fırsatına sahip olunabiliyor. Son ödeme kolaylığında ise %5 indirim uygulanan MESA KOZ’da, %30’u peşin, %25’ini 1’nci yıl, %25’ini 2’nci yıl sonunda, kalan %20’si ise 36 ay eşit taksitle ödenebiliyor.

    MESA kalitesi ile ayrıcalıklı yaşamlar

    Estetik tasarımı ve yüksek yaşam standartları ile bölgesinin referans projesi MESA KOZ, 280 bağımsız bölümden ve 28 kattan oluşuyor. Concierge, housekeeping ve vale hizmetleri sunulan projede 19’uncu kata kadar 1+1’ler ve 2+1’ler bulunuyor. MESA KOZ’da çok özel bir Lounge’ın hizmet vereceği 19’uncu katın üstünde ise daha büyük 2+1’ler, 3+1 daireler ve 4+1 Penthouse seçenekleri yer alıyor.

    Bölgesinin en iyi tasarlanmış projesi MESA KOZ’un sunduğu yüksek yaşam standartlarına, tarihi yarımadaya kadar uzanan, deniz ve kentin yer aldığı panoramik eşsiz manzara da eşlik ediyor.

    Benzersiz konumu ile mesafeler birkaç adım ya da birkaç dakika

    MESA KOZ’un sunduğu en büyük ayrıcalıklarından biri de hiç şüphesiz benzersiz konumu. İstanbul’un en önemli ulaşım merkezlerinden biri olan Kozyatağı Kavşağı’nın hemen yanı başında yükselen MESA KOZ, hem seçkin yaşama dair tüm ihtiyaçlara kusursuz yanıt veriyor, hem de kentsel olanakları elinizin altında sunuyor. Birçok AVM, hastane ve eğitim kurumu MESA KOZ’a sadece birkaç dakika mesafede. MESA KOZ’da birkaç adımla metroya binmek ya da diğer tüm ulaşım arterlerine kolay ve doğrudan katılım mümkün. Proje, istenildiğinde yine birkaç adımda alışveriş için bir AVM’ye, ya da ise yürüyüş için birkaç dakika içinde Bağdat Caddesi veya Sahil Yolu’na ulaşım sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.