DOLAR 32,3358
EURO 35,1661
ALTIN 2241,878
BIST 8747,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    MESA KOZ’un ofisleri 50 ay vade farksız ödeme ayrıcalığıyla satışa çıktı

    MESA KOZ’un ofisleri 50 ay vade farksız ödeme ayrıcalığıyla satışa çıktı
    14.11.2019
    A+
    A-

    Anadolu Yakası’nın ulaşım, ticaret ve finans merkezi Kozyatağı’nda yaşam kalitesini zirveye çıkaran MESA KOZ’un yüksek standartlı ofisleri satışa çıktı. Ayrıcalıklı ofisleriyle işinize güç katacak MESA KOZ, ilk alım avantajlarıyla karlı bir yatırım fırsatı da sunuyor.

    Gayrimenkul sektöründe 50 yıllık ödünsüz kalite anlayışı ve nitelikli projeleriyle, bir yaşam markası haline gelen MESA’nın imzasıyla yükselen MESA KOZ’un, kusursuz ve konforlu bir iş ortamı sunmak için tasarlanan yüksek standartlı ofisleri satışa çıktı. Tarihi yarımada manzarasına hakim, kişiye özel tasarım esnekliği sunan, doğal aydınlatmalı ve yüksek tavanlı ofisler, 66 metrekare ile bir tam katta, 3 bin 138 metrekareye kadar değişen büyüklüklere sahip. Yarım kat ve tam kat ofis seçeneklerinin de sunulduğu MESA KOZ’da, ofisler Mayıs 2021’de teslim edilecek.

    Yoğun talep gördü

    MESA KOZ’da yer alan ofislerin duyurulduğu ilk andan itibaren yoğun ilgi gördüğünü vurgulayan MESA MESKEN Genel Müdürü Zafer Ak, “Toplu ulaşıma erişim kolaylığı sunan konumu ve iş yaşamına değer katan ayrıcalıklarıyla ofislerimizin satışına başladık. Özellikle çalışanları Anadolu Yakasında yaşayan firmalar ofislerini buraya taşımak istiyorlar. Bu gelişimi öngören birçok yatırımcının da projemize olan ilgisinden çok memnunuz” dedi.

    İlk alım avantajlarıyla karlı yatırım

    Ayrıcalıklı ofisleriyle işinize güç katarken, karlı bir yatırım fırsatı da sunan MESA KOZ’da ofis sahibi olmak isteyenlere 50 ay vade farksız ödeme avantajı sunuluyor. Bu sene sonuna kadar geçerli %10 KDV indirimine ilave olarak peşin alımlarda %20 indirim uygulanıyor.

    Ayrıcalıklı iş yaşamının kapılarını aralıyor

    Akıllı ofis özelliklerinin sunulduğu MESA KOZ Ofis, ünlü gurme restoran ve kafeleri, kat bahçeleri, Lounge katı, spor salonu, 7 gün 24 saat kesintisiz concierge, housekeeping, güvenlik, resepsiyon hizmeti ve kapalı otoparkı ile ofis çalışanlarına ayrıcalıklı iş yaşamının kapılarını aralıyor.

    Şehrin merkezinde kolay ve hızlı ulaşım

    İstanbul’un en önemli kesişim noktalarından Kozyatağı Kavşağı’nın hemen yanı başında yer alan MESA KOZ’dan 3 metro durağına yürüme mesafesinde ulaşılabilecek. Avrasya Tüneli, E-5, TEM’e direkt bağlantısı ile boğaz köprülerinin her üçüne birden kolay ve doğrudan bağlanma imkanı sağlayan MESA KOZ, Bağdat Caddesi ve Caddebostan sahiline 5 dakika mesafede yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.