DOLAR 32,4988
EURO 34,5779
ALTIN 2477,718
BIST 9549,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Metal Yapı Konut 11. Gayrimenkul Fuarı ver Arap Türk Zirvesi’nde

    Metal Yapı Konut 11. Gayrimenkul Fuarı ver Arap Türk Zirvesi’nde
    21.05.2017
    A+
    A-

    Gayrimenkul sektörünün öncü isimlerinden Metal Yapı Konut, Blue Lake İstanbul projesi ile 11. Gayrimenkul Fuarı ver Arap Türk Zirvesi’ne katıldı.

    Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Direktörü Neli Devidas, fuar ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “Ortadoğu bizim için önemli bir pazar. Bu fuarda projemizle ilgilenen yatırımcılarla biraraya gelme fırsatı yakaladık. Aynı zamanda yeni iş fırsatları yaratma anlamında acenteler ve yatırımcılarla verimli geçen önemli görüşmeler gerçekleştirdik ve randevular aldık.

    Fuara Blue Lake projemizle katıldık. Projemiz Ortadoğuluların yoğun ilgi gösterdiği göl ve deniz manzarasına sahip. Bu tarz fuarları oldukça önemsiyoruz. Böylelikle Türkiye’nin gücünü ve Türkiye’ye yatırım yapılması gerektiğini yabancılara göstermiş oluyoruz. Ülkemizde emlak fiyatları Avrupa ülkelerine göre halen daha çok aşağı seviyede ve yatırım yapılacak en önemli lokasyonlardan bir tanesiyiz. Çünkü Ortadoğu’ya hem müslüman olmamız hem de gelenek görenek açısından çok yakın olan bir ülkeyiz. Bu sebeple ülkemizi seviyorlar ve burada rahat ediyorlar. Önümüzdeki dönemde ertelenen talebin dış piyasada özellikle daha da artacağına inanıyorum.” dedi.

    Blue Lake İstanbul, sonsuz göl ve deniz manzarasıyla öne çıkıyor
    Florya-Küçükçekmece sahil hattında bulunan 788 konut, 22 ticari üniteden oluşan Blue Lake projesi, Küçükçekmece Gölü’ne sıfır konumda yer alıyor. Bir tarafı göl, diğer tarafı deniz manzarasında sahip olan ve her dairesi göl ve deniz manzarası gören Blue Lake, Chapman Taylor imzasını taşıyor.

    Blue Lake’in en önemli özelliklerinden biri 16. katında dünyada eşi olmayan 6500 m2’lik Gök Teras. Ortak kullanıma açık 3 adet sonsuzluk havuzu, 2.6 km’lik yürüyüş parkuru, yeşilliklerle çevrili dinlenme alanların yer aldığı Gök Teras; Blue Lake’i sadece İstanbul’un değil, dünyanın en özel projelerinden biri haline getiriyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.