DOLAR 32,3218
EURO 35,0866
ALTIN 2300,199
BIST 9069,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Metin Hara ile Marks & Spencer’da “Kadına Aşk Yakışır” söyleşisi

    Metin Hara ile Marks & Spencer’da “Kadına Aşk Yakışır” söyleşisi
    02.03.2018
    A+
    A-

    Marks& Spencer, Dünya Kadınlar Gününde müşterilerini ünlü yazar Metin Hara ile buluşturuyor. Katılımcıları “Kadına aşk yakışır” mottosuyla 8 Mart Perşembe günü 15.00-16.00 saatleri arasında Bağdat Caddesi Mağazasında karşılayacak olan Metin Hara ile bir araya gelme fırsatını kaçırmayın.

    Şık ve rahat koleksiyonlarının yanı sıra her zaman birbirinden özel etkinlikler ve hayatı iyi yaşa mottosuyla alışverişi keyifli kılan Marks & Spencer, Dünya Kadınlar Gününe özel Bağdat Caddesi mağazasında ünlü yazarMETİN HARA ile “Kadına Aşk Yakışır” söyleşisinde misafirlerini ağırlıyor.

    Aşkı, kadını, sevgiyi ve düşünce gücünü masaya yatıracak olan Metin Hara, “Kalbinin derinliklerinde hayalini kurduğun bambaşka bir dünyanın yol haritası”nı kullanmanın yollarını gösterecek.

    Hayata, kadına ve aşka dair pek çok sorunun cevaplanacağı söyleşide katılımcılar kitaplarını da imzalatma fırsatı bulacaklar. Kadınlara özel bir günde düzenlenen Metin Hara buluşmasında siz de yerinizi alın.

    Tarih: 08 Mart, Perşembe

    Yer: Mark & Spencer Bağdat Caddesi Mağazası

    Saat: 15.00-16.00

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.