DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Metro ile Target iş birliğinde Global Retail Accelerator yarışması

    Metro ile Target iş birliğinde Global Retail Accelerator yarışması
    20.02.2019
    A+
    A-
    Metro ile Amerikalı perakende şirketi Target, türünün tek örneği Global Retail Accelerator Yarışması’nı hayata geçiriyor. Bu yarışmayla Metro, otel, restoran ve kafeler için çözümler üreten teknoloji girişimcilerini ödüllendiriyor. HORECA sektörünü odağına alarak kendi projesini geliştiren IT girişimcileri, 24 Şubat’a kadar yarışmaya başvurabiliyor.
    Tüm dünyadan başvuruya açık olan ve hayata geçmiş ya da geçmeyi bekleyen projelerin katılabileceği yarışmanın sonunda seçilecek 10 projenin sahibi, üç ay süreyle gerçekleştirilecek eğitimlere katılacak ve her projeye 120 bin dolara kadar yatırım desteği sağlanacak.
    Metro, HORECA sektörünün geleceğine yön veren projelerin sahibi olan IT girişimcilerini desteklemek amacıyla bu sene Amerikalı perakende şirketi Target ile iş birliğine giderek Global Retail Accelerator Yarışması’nı düzenliyor. Metro’nun dünya genelinde çalıştığı iki milyondan fazla restoran, otel ve işletme mutfaklarına köprü olan Metro Target Accelerator’a katılmak isteyen girişimciler, 24 Şubat 2019 Pazar gününe kadar başvuruda bulunabiliyor.
    Yarışma kapsamında lojistikten gıda teknolojisine, finansal teknoloji çözümlerinden mobil çözümlere kadar her türlü teknoloji ile otel, restoran, kafe ve işletme mutfaklarına katma değer sağlayacak çözümler değerlendirilecek.
    Ödeme, sipariş, pazarlama, yönetim ve teknoloji çözümleri geliştiren girişimcilerin yanı sıra data yönetimiyle fark yaratan proje sahiplerinin de katılabileceği yarışmada, projenin hayata geçirilmiş olması koşulu aranmıyor.
    120 bin dolarlık yatırım desteği
    24 Şubat Pazar günü tamamlanacak başvuruların ardından tüm dünyadan 10 proje seçilecek. Metro Target Accelerator’da kazanan 10 girişimci, Berlin ve Minneapolis’te 14 hafta sürecek bir eğitim programında fikirlerini Metro, Target ve Techstars’ın eşsiz kaynaklarıyla geliştirme ve 120 bin dolara kadar yatırım desteği alma imkânı bulacak.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.