DOLAR 32,5541
EURO 34,8587
ALTIN 2437,542
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Metro Türkiye Ramazan bereketini sofralara taşıyor

    Metro Türkiye Ramazan bereketini sofralara taşıyor
    12.05.2018
    A+
    A-

    Metro Toptancı Market’in 4 farklı Ramazan paketi, değişen ihtiyaçlara cevap vermek üzere hazırlandı. Her paket, Metro güvencesiyle kontrol edilen ürünlerden oluşuyor. Paketlerin fiyatları 45.99 TL ila 104.90 TL arasında değişiyor.

    Türk mutfağının değerlerine sahip çıkma iddiasıyla yola çıkan ve attığı her adımda Türk mutfak kültürünü koruma, yaygınlaştırma ve geliştirme misyonuyla hareket eden Metro Türkiye, sağlıklı ve kaliteli ürünleri avantajlı fiyatlarla Ramazan sofralarınıza ulaştırmak için Ramazan’a özel 4 farklı Ramazan Paketi hazırladı. Ürünleri tek tek almak yerine bu kolilerden birini seçerek topluca almayı tercih edenler, avantajlı fiyatlardan faydalanıyor. Üstelik kahvaltılıktan bakliyata, undan sıvı yağa birçok temel gıda ürününe yer verilen özel fiyatlı Ramazan Paketleri 6 Haziran’a kadar Metro Toptancı Market’in tüm mağazalarından alınabiliyor. 700 TL ve üzeri “Hazır Erzak Paketi” alışverişlerini Visa Ticari Kartlarla yapan müşteriler ise %5’i kadar Metro Çeki kazanma şansı elde ediyorlar.

    Ramazan’a özel hazırlanan kolilerde yer alan tüm ürünlerden, parti bazında numuneler alındıktan sonra laboratuvar onayından geçiriliyor. Aynı zamanda erzak depo alanlarının hijyen, zararlılarla mücadele ve gıda güvenliğine uygunluğunu denetleniyor. Erzak paketlerindeki tüm bakliyat ürünlerine parti bazında entomoloji ve pişirme testi uygulanıyor ve yalnızca bu testten geçen ürünlere paketlerde yer veriliyor.

    Kendi erzak paketini oluşturma şansı…

    Her yıl olduğu gibi bu yıl da Metro, hazır erzak paketlerini tercih etmeyen tüketicilerin kendi erzak paketlerini oluşturmalarına imkân sağlıyor. “Kendi erzak paketini oluştur” konseptiyle seçilen ürünler ile kişiye özel Ramazan Paketi hazırlanabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.