DOLAR 32,3421
EURO 35,1215
ALTIN 2240,017
BIST 8904,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Metro Türkiye’nin iletişim çalışmaları Excel İletişim ve Algı Yönetimi’ne emanet

    Metro Türkiye’nin iletişim çalışmaları Excel İletişim ve Algı Yönetimi’ne emanet
    27.05.2019
    A+
    A-

    Dünyanın en önemli uluslararası perakende şirketlerinden METRO’nun satış şirketlerinden biri olarak 1990 yılından bu yana Türkiye’de faaliyet gösteren Metro Türkiye’nin tüm iletişim faaliyetleri, hizmet verdiği sektör, marka ve kurumlara özel somut çözümleri, yenilikçi fikirler ve ölçülebilir sonuçlarla sunan Excel İletişim ve Algı Yönetimi tarafından yürütülecek.

    Profesyonellerin güçlü iş ortağı olarak uygun fiyatlı, taze ve kaliteli on binlerce ürünü tek çatı altında sunan Metro Türkiye’nin tüm iletişim faaliyetleri, hizmet verdiği sektör, marka ve kurumlara özel somut çözümleri, yenilikçi fikirler ve ölçülebilir sonuçlarla sunan Excel İletişim ve Algı Yönetimi tarafından yürütülecek.

    Dünyanın en önemli uluslararası perakende şirketlerinden METRO’nun satış şirketlerinden biri olan Metro Türkiye, profesyonellerin kendileri ve iş yerleri için ihtiyaç duydukları 40 bin çeşit ürünü, fiyat-kalite-performans ilişkisini gözeterek sunuyor. Türkiye’de 1990 yılından bu yana faaliyet gösteren şirketin, 21 şehirde 37 mağazası bulunuyor. Türkiye’nin ilk gastronomi keşif platformu olan Gastronometro’yu 2015 yılında kuran Metro Türkiye, bu platform aracılığıyla Türk mutfağı ile dünya gastronomisi arasında bir köprü oluşturarak yerel malzemeleri inovatif tekniklerle buluşturuyor.

    Excel İletişim ve Algı Yönetimi Hakkında
    1994 yılında kurulan Excel, ulusal ve uluslararası pek çok saygın kuruluş, marka ve sivil toplum örgütünün yanı sıra, kamu kurumlarına da marka değerlerini ve kurumsal itibarlarını geliştirmeleri amacıyla iletişim alanında danışmanlık, planlama ve uygulama hizmetleri veriyor. Excel, iş ortaklarına hedefleriyle tutarlı, olasılığa yer vermeyen somut iletişim çözümlerini, yenilikçi fikirler ve ölçülebilir sonuçlar eşliğinde sunuyor. Yerel ihtiyaçlara uygun olarak geliştirdiği çözümleri evrensel bakış açısıyla yorumlayan Excel, ulusal ve uluslararası pek çok başarının da sahibi.
    Dünyanın en büyük entegre iletişim çözüm sunan ağlarından Fleishman Hillard’ın Türkiye Temsilciliğini de üstlenen Excel, ICCO (Uluslararası İletişim Danışmanlığı Birliği) tarafından verilen uluslararası Danışmanlık Yönetimi Standardı’na sahip ve ICCO’ya bağlı meslek örgütü İDA’nın (İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği) kurucu üyesi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.