DOLAR 32,5712
EURO 34,9088
ALTIN 2440,807
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Metropol İstanbul’da ekolojik yaşam atölyeleri

    Metropol İstanbul’da ekolojik yaşam atölyeleri
    27.02.2020
    A+
    A-

    Bahar aylarının yaklaşmasıyla birlikte doğa da uyanmaya başladı. Artık gözler daha çok yeşil görmek istiyor, insan doğal olanı daha çok deneyimlemek ve paylaşmak istiyor.

    Aile boyu eğlencenin Ataşehir’deki buluşma noktası Metropol İstanbul’da Mart ayına özel “Ekolojik Yaşam Atölyeleri” başlıyor.

    Ekbiçyeiç ile “Saksıda Bostan” Atölyesi 29 Şubat-1 Mart tarihlerinde, kendi evlerinde doğal gıdalarını yetiştirmek isteyenleri bekliyor. Çünkü kendi bostanımızı oluşturmak için büyük alanlara ihtiyacımız yok! Minik bir balkon ya da cam önü yeterli.

    7-8 Mart tarihlerinde düzenlenecek Biyokimyageranne İlkay Korkmaz ile “Ekolojik Deterjan” Atölyesinde ise hem zehirsiz temizlik konuşulacak hem de katılımcılarla ekolojik temizlik malzemesi yapımının sırrı paylaşılacak.

    Bir insanın 1 yıl içinde kendi ağırlığının altı katı kadar çöp çıkardığını biliyor muydunuz?

    “Bitki Ressamı Sanem Uysal ile Bez Çanta” Atölyesi 14-15 Mart tarihlerinde, tüketim alışkanlıklarımızı değiştirmeye geliyor. Siz de kendinize ait bez çantalar tasarlamanın keyfine varmak ister misiniz?

    21-22 Mart tarihlerinde düzenlenecek Nazlı Pişkin ile “Baharat Dünyası” Atölyesinde baharatların çeşitleri, tatları ve şifaları üzerine yoğunlaşılarak, katılımcılar kendi ihtiyaçları doğrultusunda özel baharat karışımlarını hazırlayabilecekler.

    “Probiotik Turşu” Atölyesi ise 28–29 Mart tarihlerinde, turşu tutkunlarını bekliyor olacak. Vitamin, mineral, antioksidan ve probiyotik kaynağı olan bedenimizin ikinci beyni olarak da adlandırılan sindirim sisteminin en yakın dostu fermente turşu kurmanın sırrını merak ediyor musunuz? O zaman Metropol İstanbul’da bu atölyeyi kaçırmayın.

    Metropol İstanbul marka karması:

    Metropol İstanbul’da yer alan markalar arasında;40 Milion Optik, Adidas&Reebok, Adore Oyuncak, Altınyıldız Classics, Altınbaş, Arby’s, Arifoğlu, Ariş Pırlanta, Aslı Cafe, Asyıldız Döviz, Atasay, Atasun Optik, Avva, Balonevi, Bee Vale, Benetton, Beylerbeyi Muhallebicisi, Beymen, Beymen Club, Big Chefs, Bize Fashion, Black Spade, Blue Diamond, Bodrum Mantı, Boyner, Bosch, Bottega, Bubble Waffle, Burger House, Burger King, B-Fair, Cacharel, CarrefourSA, Cinematica, Coffee Chefs, Cold Stone, Columbia, Cookshop, Coral Travel, Çöps, Dagi, DasDas, Decathlon, Delta Optik, Docker’s, Doyuyo, Dürümce, Ebebek, Emnana, Engin Saat, ETS Tur, Evidea, Eve Shop, Fakir, FDR Oyun ve Espor Merkezi, Flormar, Gant, GAP,Giovane Gentile, Giya Mücevherat, Göz Grup, Gratis, Green Salads, Golden Rose, Gusto, Gül Eczanesi, Hazer Baba, HD İskender Stork’s, Hello Sweetie, Hupalupa, İGS, Jolly Tur, Kahve Dünyası, Karafırın, Kar Spor, Kasap 1924, Komşu Fırın, Kiğılı, Kom, Korkmaz, Kronotrop, Krispy Kreme, Kütahya Porselen, Lacoste, LC Waikiki, La Luce, Levi’s, Lizay Pırlanta, Lokmacho, Marks&Spencer, Mado, Malatya Pazarı, Marin Tobacco, Marmara Lostra, Media Markt, Midpoint, Nautica, Network, Nezih, Nokta Kırtasiye, Nutshop, Oto Yıkama, Perspective, Paşabahçe Mağazaları, Perfume Point, Penti, Pet Shop, Pidem, Pierre Cardin, Pinkberry, Polo Garage, Popeyes, Pronail, Regina Ayakkabı, Rossmann, Saat&Saat, Salomon, Samsung, Sarar, Serander Cafe, Siemens, Silver&Stone, Shake Shack, Skechers, Sneaks Up, So Chic, Suwen, Superstep, Starbucks, Swarovski, Tefal, The Ambar Goes Cafe, The Corner Tantuni, The Hamburger, The House Cafe, Toyzz Shop, Turkcell, Us Polo ASSN, W Gurme Burger, WMF, Yves Rocher, Vodafone, Zen Pırlanta ve Ziyafet Kayseri Mutfağı bulunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.