DOLAR 32,5502
EURO 34,8966
ALTIN 2435,369
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Metropol İstanbul’da yüzlerce muhteşem hediyeden biri sizin

    Metropol İstanbul’da yüzlerce muhteşem hediyeden biri sizin
    05.07.2020
    A+
    A-

    Alışveriş ve eğlencenin Ataşehir’deki gözde noktası Metropol İstanbul, üç ay kesintisiz devam edecek 505 hediyeli “Mutluluk Kampanyası”yla misafirlerini alışverişin tadını çıkarmaya davet ediyor.

    Electro Wind, Hoverboard ve elektrikli yüzlerce bisiklet ve paten 1 Temmuz – 30 Eylül tarihleri boyunca Metropol İstanbul ziyaretçilerini bekliyor.

    Keyifli alışverişin değişmeyen adresi Metropol İstanbul yaz mevsimi boyunca alışverişin hazzını ikiye katlayacak kampanyaya imza atıyor. Yeni normalle birlikte özgürce alışveriş yapmayı özleyen tüm ziyaretçileri kampanya boyunca birbirinden özel hediyeler bekliyor.

    Ziyaretçiler, 1 Temmuz – 30 Eylül tarihleri arasında yapacakları toplam 150 TL’lik alışverişlerde, 10 adet Electro Wind, 10 adet Hoverboard, onlarca Elektrikli Scooter, yüzlerce bisiklet ve paten kazanma şansı yakalıyor. Katılımcılara her ay yeniden kazanma fırsatı sunan kampanyalar, üç ay boyunca üç büyük çekiliş olarak gerçekleşecek.

    Metropol İstanbul’da sahiplerini bekleyen tam 505 muhteşem hediye, AVM içinde hazırlanan teşhir alanlarında görülebiliyor. Yeni normalle birlikte kısa mesafede güvenli yolculuk imkanı sunan ve teknolojisiyle göz kamaştıran Electro Wind, Hoverboard ve elektrikli scooterlara yüzlerce bisiklet ve paten de eşlik ediyor. Yaz Kampanya’sında çekilişe katılmak isteyen ziyaretçiler Metropol İstanbul içerisinde konumlandırılmış danışma ve kampanya noktalarından katılım sağlayabiliyorlar.

    Toplam 150 Liralık Alışveriş Karşılığı Yaz Kampanyasına Katılım Koşulları:

    Ziyaretçiler Metropol İstanbul mağazalarından yapacakları; toplam 150 TL’lik fiş ya da faturayla Yaz Kampanyası çekilişine katılabilecekler.

    Kampanya katılım koşulları:

    • Kampanya 1 Temmuz tarihi itibariyle yapılan alışverişleri kapsar.
    • Kampanya Metropol İstanbul mağazalarından yapılmış toplamda 150 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir.
    • Standlar ve bankalardan yapılan işlemlere ait makbuzlar, her türlü hediye çeki ile yapılan alışverişler, Avea, Turkcell, mağazalarından yapılan telefon (sabit veya mobil hatlı) ve adsl fatura ödemeleri, külçe altın şans ve talih oyunu harcamaları geçerli değildir.
    • 18 yaşın altındakiler, Metropol İstanbul ve Metropol İstanbul mağaza çalışanları kampanyaya katılamaz.
    • Kazanılan hediye para ile satılamaz.
    • Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgi için 0850 255 2552 numaralı telefona başvurulabilir.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.