DOLAR 32,7014
EURO 34,9193
ALTIN 2504,609
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mezzaluna’dan yılbaşı sofralarını aratmayan özel menü

    Mezzaluna’dan yılbaşı sofralarını aratmayan özel menü
    12.12.2018
    A+
    A-

    Şehrin en iyi İtalyan restoranlarından Mezzaluna, özel reçetelerle hazırlanan yılbaşı menüsünü 14-31 Aralık tarihleri arasında misafirlerinin beğenisine sunuyor.

    İtalyan mutfağından en lezzetli örnekleri misafirleri ile buluşturan Mezzaluna, Aralık sonuna kadar sunacağı özel menüsü ile ay boyunca yılbaşı coşkusunu yaşatıyor. İtalyan şef Fabio Brambilla’nın İtalya’daki yılbaşı sofralarından ilham alarak hazırladığı spesiyal lezzetler, 31 Aralık tarihine kadar misafirlerin beğenisine sunuluyor.

    Yılbaşı menüsünün iştah kabartan lezzetlerinden “Buğdaylı tavuk çorbası”, Mezzaluna mutfağının başlangıçlarına keyifli bir alternatif oluyor. Mevsimin en taze ürünleri kullanılarak hazırlanan; “Rezene, turp, nar ve füme somonlu salata” da parmesan peyniri ve ceviz eşsiz bir uyum yakalıyor. Deniz ürünü sevenlerin damak zevkine hitap eden “Izgara levrekli balkabağı risotto” ise, spesiyal menüde Mezzaluna mutfağının farkını ortaya koyan tatlar arasında.

    Mezzaluna mutfağının İtalyan lezzetlerindeki ustalığını vurgulayan pizzalara “Gorgonzola, cibez, mozzarella ve domates soslu pizza” ile bir yenisi daha ekleniyor. Spesiyal menüye lezzet katan tatlı seçeneklerinden “Armut ve kestaneli ricotta tart”,böğürtlen sos ve yoğurtlu dondurma ile servis ediliyor.

    Mezzaluna’nın yılbaşı özel menüsüne ek olarak sunduğu “Noel Kekleri” ise misafirler Acarkent ve İstinyePark şubelerinde konuklarına sürpriz yaşatacak. “Pandora”“Mandorlato” ve “Pandulce” olmak üzere üç çeşit sunulan kekler sofralara lezzet katacak.

    Gerçek İtalyan yemeklerinin en çok tercih edilen adreslerinden biri olan Mezzaluna, rahat ve sıcak atmosferiyle 14-31 Aralık tarihleri arasında misafirlerini İstinyePark, Acarkent ve Next Level şubelerinde yılbaşı menüsünü tatmaya davet ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.