DOLAR 32,5825
EURO 34,8062
ALTIN 2505,199
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Miami’nin kalbinde yeni bir yıldız yükseliyor ”Okan Tower Miami”

    Miami’nin kalbinde yeni bir yıldız yükseliyor ”Okan Tower Miami”

    Okan, Miami’de 300 milyon dolar yatırımla Hilton’la işbirliği yaptı.

    İnşaat sektörü dahil, turizmde, eğitimde, sağlıkta ve gıdada 50 yıllık tecrübeye sahip Okan Grubu’nun yeni projesi 70 katlı Okan Tower Miami, şehrin göbeğinde, 555 N Miami Avenue’de yükseliyor. Hilton Otel zinciri işbirliğiyle hayata geçirilen Miami şehir merkezi ve okyanus manzaralı yapı rezidans, otel, condo-hotel ve ofislerden oluşuyor. Proje ABD’de bir Türk firmasının hayata geçireceği en büyük inşaat projesi olacak.

    Okan Holding uluslararası ölçekte bir hamle yaparak, tüm dünya için cazip bir yatırım noktası olan Miami’de Hilton ile işbirliği içindeki projesi Okan Tower Miami’yi inşa etmeye hazırlanıyor.

     Hilton işletecek, siz kazanacaksınız!

    Yatırımcılara, mülklerini ikamet etmedikleri zaman otel tarafından işletilerek gelir kazanma imkanı sunan “condo-hotel” modeli, ev sahibinin eve gitmediği zamanlarda evinin otel yönetimi tarafından işletilmesinin, kiralanmasının, her türlü bakım onarım ve temizliğinin üstlenilmesini sağlıyor. Hilton otel zincirinden ev tapusu sahibi olma anlamına gelen model sayesinde evin güvenliğiyle, sigortasıyla uğraşmak zorunda kalmıyorsunuz. Miami seyahatlerinizde ise kendi evinizde ve Hilton konforunda konaklama imkanı buluyorsunuz.

    70 katlı Okan Tower Miami’de stüdyo dairelerden penthouse dairelere kadar 45 m2 ile 250 m2 arasında değişen, her katından ve her dairesinden okyanus ve şehir manzarasına sahip, balkonlu ve teraslı daire tipleri var. Ara katlarda palmiyelerle süslenmiş sıra dışı cephe tasarımları, güneşlenme ve seyir terasları, restoran, yüzme havuzu, spor salonları da projenin öne çıkan detaylarından.

    Ödeme %10 peşinat ,45 ay eşit tasitle.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.