DOLAR 32,3421
EURO 35,1215
ALTIN 2240,017
BIST 8904,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Michael Kors dünyadaki açlıkla savaştığı Watch Hunger Stop kampanyasının 5. yılını kutluyor

    Michael Kors dünyadaki açlıkla savaştığı Watch Hunger Stop kampanyasının 5. yılını kutluyor
    25.09.2018
    A+
    A-

    Michael Kors, Watch Hunger Stop kampanyası kapsamında yeni başlangıçlar yapmanın mutluluğu içinde.

    Watch Hunger Stop kampanyasından elde edilen tüm fon, markanın işbirlikçilerinden olan United Nations World Food Programme (WFP) için toplanıyor. Geçen sene, WFP okul yemekleri 60 ülkede 18 milyondan fazla çocuğa ulaşarak beslenme konusunda hayati önem düzeyinde destekte bulundu.

    ARTIST ELI Sudbrack I AVAF

    Kampanyanın 5. Yıl kutlamalarının ışığında, Michael Kors, São Paulo ve New York arası mekik dokuyan ünlü multi-medya sanatçısı Eli Sudbrack ile ortaklığa imza attı. Sanatçı bu yılın tasarımını renkli bir baskı ile sınırlı sayıda üretti.

    “ Proje görüşmelerini yaptığım esnada, insanların hayatına dokunabileceğim ve onlara yardım edebileceğim bir şey yapmaktan ötürü kendimi çok mutlu hissettim.” diyor Sudbrack ve ekliyor “ Bence her sanatçı yaşadığı yeri daha da güzelleştirmek adına bundan daha fazlasını yapmalı. Açlık ve eğitimin çok sorunlu olduğu bir ülkeden geliyorum ve bu iki önemli konu çözülürse dünya çok daha farklı bir yer olur diye düşünüyorum.”

    WATCH HUNGER STOP T-SHIRT

    Bu yıl ilk defa, Michael Kors’ Watch Hunger Stop limitli üretimi olan t-shirt’ler Amerika’daki Michael Kors mağazalarında, diğer ülkelerdeki seçili mağazalarda ve online mağazada satışa sunuluyor. Michael Kors satılan her t-shirt için World Food Programme kapsamında, çocuklara 100 adet yemek bağışlıyor. Bununla birlikte müşteriler “giy ve paylaş” ve #watchhungerstop etiketleri ile selfie veya snap paylaştıklarında da Michael Kors 100 adet yemek daha fazla bağışlıyor olacak.

    KATE HUDSON İLE İŞBİRLİĞİ

    Kate Hudson, çocukların ve kurumların desteklenmesinin önemini bilen biri. Michael Kors, aktrist, yazar, girişimci ve WHS’ye olan uzun dönemli katkılarından dolayı Kate Hudson ile işbirliğinin devam etmesinden yana çok mutlu olduğunu dile getiriyor.

    “World Food Programme için çalışmanın basit ama aynı şekilde derin bir önemi var.” diyor Kate Hudson ve ekliyor “ Bu durum sadece çocukları beslemekle alakalı değil, aynı zamanda da aileleri, eğitimi ve yerel ekonomileri desteklemekle ve konuya daha büyük çerçeveden bakıp kurumlarla ülkelerin kendi ayakları üzerinde durmalarını sağlamakla alakalı.”

    WATCH HUNGER STOP SPECIAL-EDITION RUNWAY SAATLERİ

    Az sayıda üretilen özel tasarım Watch Hunger Stop saatleri, kampanyanın sembolü haline geldi. Her satılan saat için WFP’ye 100 adet yemek bağışı yapılıyor. Bu yıl, ikonikleşen Runway saat altın renkleri, detaylı haritası ve incelmiş tasarımı ile dikkat çekiyor. Unisex modeler, Michael mağazalarında ve michaelkors. com satışa sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.