DOLAR 32,5837
EURO 34,813
ALTIN 2412,453
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mickey: Gerçek bir efsane

    Mickey: Gerçek bir efsane
    21.09.2018
    A+
    A-

    Disney’in lisanslı karakter çizeri Fabrizio Petrossi, Mickey’nin 90. yıl kutlamaları kapsamında LC Waikiki Genç Salı Sponsorluğunda, İstanbul Modern’de gençlerle buluştu.

    Mickey’nin 90. yıldönümü kutlamaları tüm dünya ile eş zamanlı olarak Türkiye’de de hız kesmeden devam ediyor. Kutlamalar kapsamında LC Waikiki sponsorluğunda İstanbul Modern’de ücretsiz olarak düzenlenen “Genç Salı Tasarım Konuşmaları”na 18 Eylül’de Disney’in lisanslı karakter çizerlerinden Fabrizio Petrossi konuk oldu.

    Buluşma kapsamında Petrossi, dünya çapında pek çok sanatçı ve besteciye ilham kaynağı olmuş, her neslin kahramanı ve Disney’in marka temsilcisi Mickey’yi çizim deneyimlerini tasarım meraklısı gençlere aktarırken katılımcılarla bir çizim atölyesi de gerçekleştirdi.

    LC Waikiki ev sahipliğinde İstanbul Modern’de gerçekleştirilen ve yoğun ilgi gören Mickey çizim atölyesi aktivitesinin ardından Disney Channel’ın sevilen içeriklerinden Mickey Kısaları’nın “Mickey İstanbul’da” adlı bölümü İstanbul Modern sinemada katılımcıların beğenisine sunuldu. İstanbul’un tarihi sembollerinden Kapalı Çarşı’da, Mickey ve arkadaşlarının eğlenceli maceralarını konu alan bu bölüm, Disney’in Türkiye’yi konu alan ilk çizgi filmi olması açısından büyük önem taşıyor.

    LC Waikiki CMO Yardımcısı Serap Öngün, İstanbul Modern’de gerçekleşen Fabrizio Petrossi buluşmasına ilişkin yaptığı açıklamada “Türkiye’nin global arenadaki milli elçisi LC Waikiki olarak, bugün dünya çapında her yaş grubunun hayranlık duyduğu gerçek bir efsane olan Mickey’nin 90. yıldönümünü kutladığımız bir buluşma organize ettik. Ancak kutlamalar sadece bugünle sınırlı değil. Bu kutlamaya mağazalarımız aracılığıyla her yaştan Mickey hayranlarını da dahil etmek istedik ve koleksiyonumuza 90. yıldönümüne özel hazırlanan tasarımlar da ekledik. Mickey’nin ilham veren hikâyesi çocuk koleksiyonuna ek olarak yetişkin pijama ve ev tekstili ürünlerimizin tasarımlarına da renk kattı” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.