DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mikro Yazılım Online Eğitim Platformu Akademikro iki yılda binin üzerinde kişiyi sertifikalandırdı

    Mikro Yazılım Online Eğitim Platformu Akademikro iki yılda binin üzerinde kişiyi sertifikalandırdı
    14.03.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin önde gelen kurumsal ve ticari yazılım şirketlerinden Mikro Yazılım’ın, İş Ortaklarına yönelik olarak iki yıl önce hayata geçirdiği çok kapsamlı online eğitim platformu Akademikro, 2 yıl gibi kısa bir süre içerisinde hem kapsam hem uygulama açısından önemli aşamalar kaydederek bir başarı öyküsü haline geldi.

    Mikro Yazılım’ın tüm Türkiye’de hizmet veren 300 İş Ortağının binin üzerinde çalışanına platform bağımsız olarak eğitim, sınav ve sertifikasyon olanağı sağlayan Akademikro, 2 yıl içerisinde binin üzerinde kişiyi sertifikalandırarak ekosisteminde önemli bir kalite ve standardizasyon standardı yakalarken, sertifikalandırdığı kişilere de önemli kariyer olanağı sağladı.

    Mikro Yazılım İş Ortaklarına özel olarak hayata geçirilen platform bağımsız, mobil olarak erişilebilen eğitim, sınav ve sertifikasyon programı Akademikro’da, kurulduğu günden bu yana online olarak yapılan 50’nin üzerinde sınav sonucunda binin üzerinde İş Ortağı çalışanı sertifikalandırıldı. Program eğitimlerinin yanı sıra, eğlenceli ve öğretici kişisel gelişim eğitimlerini de kapsayan Akademikro’da Satış Sertifikasyon Programı ile de yaklaşık İş Ortağı çalışanı, satış eğitimi sertifikalarını aldılar.

    Akademikro’da ayrıca 2 yıl içerisinde önemli bir eğitim içeriği ile de güncellendi:

    • 11 bin sayfa içerik
    • 1230 sayfalık seslendirme
    • 586 etkileşimli e-öğrenme içeriği üretildi.

    Akademikro’nun Önemi Nedir?

    • Akademikro sayesinde, Mikro Yazılım’ın 30 yıllık bilgi birikimi ve deneyimi, iş ortaklarının ve danışmanlarının yararlanabileceği sistemli bir eğitim içeriğine dönüştürüldü.
    • Tüm eğitim içerikleri düzenlenip geliştirilerek, onların denetlenebilir ve takip edilebilir bir yapıya sahip olması sağlandı.
    • Akademikro ve Mikro Yazılım İş Ortaklarının sunacağı hizmetin aynı yüksek standartlarda ve kalitede buluşturulması hedeflendi.
    • Akademikro, Mikro Yazılım danışmanlarının bilgilerinin resmi ve en güncel haliyle saklandığı bir “kariyer havuzu” olarak görev yapmaktadır.
    • Akademikro ile Mikro Yazılım danışmanlarının kişisel gelişimlerine ve kariyerlerine büyük katkı sağlanmıştır.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.