DOLAR 32,3369
EURO 35,1222
ALTIN 2236,122
BIST 8735,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mikro Yazılım’ın yedekleme ürünü Mikro Drive ile verileriniz tamamen güvende

    Mikro Yazılım’ın yedekleme ürünü Mikro Drive ile verileriniz tamamen güvende
    06.02.2019
    A+
    A-

    Mikro Yazılım’ın yeni ürünü Mikro Drive ile verilerinizi bulut ortamında kolayca yedekleyebilecek ve güvende iş yapmanın konforunu yaşayacaksınız.

    Kurumsal ve ticari yazılım sektörünün önde gelen köklü firmalarından Mikro Yazılım, yeni ürünü Mikro Drive ile şirketlerin verilerini bulut ortamında kolayca yedekleyerek kullanıcılara güvende iş yapmanın konforunu sağlıyor.

    Mikro Drive, özellikle, Mikro Yazılım programlarını kullanan işletmelerin karşılaştıkları disk arızaları ve siber saldırılar gibi nedenlerden dolayı oluşan veri kayıplarının önüne geçmek üzere Mikro Yazılım ve NetDatasoft Bilişim ortak Ar-Ge çalışmaları ile geliştirildi. Mikro Yazılım programları kullanan şirketler, Mikro Drive ile şirket verilerini otomatik olarak bulut ortamında kolayca yedekleyebilecek, yedeklerini görüntüleyebilecek, yedeklerini hızlı şekilde geri yükleyebilecek ve böylece güvende iş yapmanın konforunu yaşayacaklar.

    Şirketler, Mikro Drive’ın özel DOSYA YEDEKLEME seçeneği sayesinde Mikro Yazılım kullanıcısı olsalar da olmasalar da, elektronik ortamdaki dosyalarını otomatik olarak yedekleyebilme olanağına sahip olacaklar. Mikro Drive’da veri dosyalarının yedeklenmesinde SQL Back-up yöntemi kullanıldığı için veri dosyasının boyutu ciddi oranda düşmekte ve ihtiyaç duyulan alan azalarak yedek dosyaların bulut ortamına yüklenmesi hızlanmaktadır.

    Mikro Drive ayrıca yedekleme işlemini planlanan zamanda arka planda yaparak bilgisayarın çalışmasına engel olmaz ve yavaşlatmaz. Ayrıca, Mikro Drive ile yedekleme işleminde çok hızlı çalışan fark yedeği yöntemi ile de gün içerisinde birkaç kez yedek alma olanağı da bulunmaktadır.

    Mikro Drive, veri dosyaları haricindeki pdf, xls, txt ve jpg uzantılı dosyalarda değişiklik olmadığı sürece tekrar tekrar dosyayı yedeklemez ve bu sayede de yedekleme alanı daha verimli bir şekilde kullanılmış olur. Güvenlik için, internete yüklenecek her dosya Mikro Drive ile önce şifrelenir sonra parçalara ayrılır.

    Mikro Drive’ın Şaşırtan Özellikleri

    • Tüm verileri şifreler, saklar, yetkilendirir, yedekler ve organize eder.
    • Mikro Yazılım programları içerisindeki verileri otomatik olarak yedekler.
    • Mikro Yazılım programları içerisinde yedeklenen bilgileri görüntüleyebilir ve yedekleri geri yükleyebilir.
    • Mikro Yazılım programları içindeki pdf, txt, doc, xls ve jpg gibi dosyalarınızı otomatik yedekler.
    • Veri yedeklerine ve doküman dosyalarına istenilen her yerden (Web, iOS, Android) erişme olanağı sunar.
    • Mikro Drive içindeki dosyalar, e-posta ya da Whatsapp gibi uygulamalar üzerinden hızlı bir şekilde paylaşılabilir.
    • Mikro Drive otomatik bulut yedekleme sistemi verileri ve dosyaları en güvenilir şekilde saklar.

    Bir Bakışta Mikro Drive

    • Herhangi bir virüs, sabit disk arızası gibi sebeplerden dolayı veri kaybı yaşayan işletmelerin yedekten dönerek kesintisiz çalışmasını sağlar.
    • Olası veri kayıpları sonrasında bilgilerin yeniden girilmesi için insan kaynağı maliyetini önler.
    • Klasik yöntemler ile alınan yedeklemelerdeki donanım maliyetlerinin önüne geçer.

    Mikro Drive’ı Kimler Kullanabilir?

    • Mikro Yazılım programları içerisindeki firma verilerini ve firmalarına ait dosyaları yedeklemek isteyen tüm şirketler.
    • Yedekleme işlemlerini otomatik olarak belirlenen tarih ve saatte buluta alınmasını isteyen tüm şirketler.
    • Herhangi bir BT çalışanı olmayan, verilerinin yedekleri için bir kişiye bağımlı olmadan otomatik yapılmasını isteyen işletmeler.
    • Sadece ticari program verileri değil; önemli gördüğü tüm iş verileri ile birlikte toplu olarak yedek alıp tek platformdan yönetmek isteyen işletmeler.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.