DOLAR 32,5869
EURO 34,8399
ALTIN 2508,236
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Milestone Systems global lider konumunu genişletiyor

    Milestone Systems global lider konumunu genişletiyor
    04.06.2018
    A+
    A-

    Milestone Systems, 10 yıl üst üste dünyanın 1 numaralı video yönetim yazılım (VYY) tedarikçisi olmayı başardı. Milestone Systems’ın 2016’dan bu yana VYY pazarındaki yüzde 21’lik büyümesi, toplam pazarın yüzde 8’lik büyümesi ile kıyaslandığında, 2018 IHS Markit Pazar Araştırma Raporu’na göre yine 1 Numaralı Küresel VYY Sağlayıcısı seçilmesini sağladı.

    Dünyanın lider video yönetim yazılımı (VYY) şirketi Milestone Systems, iş zekası sağlayıcısı IHS Markit’e göre (NASDAQ: INFO), 10 yıldır üst üste şirket gelirleri bazında 1 numaralı global VYY sağlayıcısı seçiliyor. Milestone Systems global pazar payının 2016 yılında yüzde 9,2’den 2017 yılında yüzde 10,2’ye çıkardı.

    IHS Markit’in video gözetimi kıdemli analisti Jon Cropley; “Dünya VYY pazarının 2017’de yüzde 8 büyüdüğü tahmin ediliyor” dedi. “Bu pazara arz, giderek daha da yoğunlaşıyor. En büyük üreticilerin 2015 yılında küresel gelirlerin yüzde 48’ini oluşturduğu tahmin ediliyor. Karşılaştırıldığında, bu rakam 2017 yılında yüzde 57 idi”.

    Milestone Systems Başkanı ve CEO’su Lars Thinggaardise şirketin pazar payındaki artışına yönelik şunları dedi: ‘’Milestone Systems, 2016 yılına göre yüzde 21’lik bir VYY gelir büyümesine sahipti ve bu da pazarın neredeyse üç katıydı. Açık platform topluluğumuzun ve ortaklık iş modelimizin olumlu gelişmenin nedeni olduğuna şüphe yok. Güvenilir bir kurum olmaktan gurur duyuyoruz.’’

    Lars Thinggaard sözlerine şu şeklide devam etti: “Kameralar, erişim kontrolü ve video analizinde yeni teknolojilere odaklanarak ortak topluluğumuza yatırım yapmaya devam

    edeceğiz. Videoların, insanları ve varlıkları birbirine bağlayan artan sayıda cihazdan veri kaynaklarını anlamada daha da önemli rol oynayacağı bir gelecek olduğuna inanıyoruz. ”

    10 yıldır lider

    Milestone Systems küresel konumda 10 yıldır bir numara olarak kalmayı sürdürürken aynı zamanda 2016 yılında yüzde14,8’den yüzde 17,1’e yükselen pazar payı ile Avrupa / Ortadoğu / Afrika (EMEA) bölgelerinde de birinci sırada yer almayı başardı.

    Milestone Systems, bir önceki yıl yüzde 11,7’lik bir pazar payına kıyasla yüzde 12,4’lük bir pazar payına ulaşan Asya / Pasifik (APAC) bölgesinde de 1 numaralı pozisyonunu koruyor.

    Son olarak, Milestone Systems Amerika’da da önemli bir noktaya sıçradı ve 2016’daki yüzde 9,3’lük pazar payına oranla yüzde 11,3’lük bir pazar payıyla bölgede ikinci sırada yer almayı başardı.

    Büyüyen pazar Türkiye

    Milestone Systems Güneydoğu Avrupa Satış Müdürü Özgür Uygur şöyle konuştu: “Türkiye, Milestone Systems için geşilen pazarlar arasında en önemli ülkelerden biri. Geçtiğimiz yıl yakaladığımız olağanüstü büyüme oranı ile EMEA bölgesinde en hızlı büyüyen ülke olduk ve bu yıl Türkiye ekibimizi büyütme kararı aldık. Bununla birlikte, çok yakın zamanda Türkiye’de iş ortaklarımızın faydalanacağı bir “deneyim merkezi” açma planımız var. Müşterilerimiz ve iş ortaklarımızın güvenine ve 1 numara olma yolculuğumuzda bize verdikleri desteğe teşekkür ediyoruz. Bu başarı, gelişmiş video izleme sistemleri sayesinde güvenliği sağlamak ve aynı zamanda video yönetiminin birçok sektörde sunduğu yeni iş fırsatlarını ortaya çıkarmak için her ölçekteki organizasyona daha fazla destek vermek adına bize güven ve cesaret veriyor.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.