DOLAR 32,5734
EURO 34,9876
ALTIN 2430,689
BIST 9755,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Milestone Systems güvenlik yatırım maliyetlerini en az 5 kat düşürüyor

    Milestone Systems güvenlik yatırım maliyetlerini en az 5 kat düşürüyor
    27.10.2017
    A+
    A-

    Son 9 yıldır üst üste dünyanın 1 numaralı video yönetim yazılımı üreticisi seçilen Milestone Systems, güvenlik alanında dünya devi teknoloji üreticilerini Milestone Açık Platform Günü’nde Ankara’da bir araya getirdi. Etkinlikte güvenliğin ötesine geçen, iş süreçlerini kolaylaştıran ve operasyon giderlerini düşüren akıllı uygulamalardan örnekler verilerek, Milestone’un Siber Güvenlik yaklaşımı ve kullanıcılarına sağladığı güçlü yapı tanıtıldı.

    Dünyada IP video yazılımı standartlarını belirleyen Milestone Systems, alanında dünyanın en büyük şirketlerini Milestone Açık Platform Günü’nde (MPOP) bir araya getirdi. Milestone Doğu Avrupa Direktörü Anders Johannson’un katıldığı, Dell-EMC, NEC, Axis, Technoaware, Commend, Promise ve Tiger Teknoloji şirketlerinin de yer aldığı konferansta, Türkiye ve dünyadaki en yeni güvenlik teknolojileri tanıtıldı.

    Bu yıl 8. kez düzenlenen etkinlikte Milestone Systems, çözüm ortakları ile bir araya geldi ve yeni yol haritasını paylaştı. Etkinlikte Türkiye’deki güvenlik çözümleri yatırımları ve sektörün büyümesi de konuşuldu.

    2020 Yılında satacağımız lisansların yüzde 50’si kamera olmayacak!

    MPOP etkinliğinde konuşan Milestone Doğu Avrupa Direktörü Anders Johannson, “2020 yılında çevremizde kullandığımız tüm cihazların internete çıkacağını, birbirleriyle etkileşim içinde olacağını göreceğiz. Önümüzdeki iki yıl içinde Milestone olarak sattığımız lisansların yüzde 50’si kamera olmayacak.” diye konuştu. Anders Johannson, siber güvenlik uygulamalarına da değindiği konuşmasında, siber saldırıların yüzde 60’ının içeriden geldiğini ve bu noktada xProtect’in kullanıcılarına sağladığı korumayı ve geliştirdikleri siber güvenlik önlemlerini anlattı.

    Güvenlik pazarı evriliyor…

    Milestone Systems Kuzeydoğu Avrupa Kanal Yönetim Müdürü Özgür Uygur ise konferanstaki konuşmasında, Türkiye’de “güvenlik yazılım ve donanım” pazarının 800 milyon dolara ulaştığını tahmin ettiklerini belirterek şu bilgileri verdi:

    “Türkiye’de hem kamu hem de özel sektör, açık mimari video yönetim yazılımlarına artık daha çok önem veriyor. Bununla birlikte geleneksel kamera güvenlik sistemi kavramının, fiziksel güvenliğin yanında varlık ve data güvenliğine evrildiğini, ihtiyacın insanların hayatını kolaylaştıran çözümler olduğunu görüyor ve yol haritamızı buna göre şekillendiriyoruz. Milestone Systems, sektördeki en güvenilir yazılım olarak Türkiye’yi daha güvenli hale getirmeyi hedefliyor. 2015-2017 arasında bölgemizde üç kat büyüme gerçekleştirdik, bu da doğru yolda olduğumuzu gösteriyor.”

    Milestone yatırım maliyetlerini en az 5 kat düşürüyor!

    Şu ana kadar dünyada üretilmiş en güçlü ve stabil Video Yönetim Yazılımı olan xProtect; 3,1Gbit gerçek throughput değeri, 64bit engine, buffering, HDD yerine Ram üzerine yazma, CPU yerine GPU kullanma gibi sektöre getirdiği yenilikler sayesinde sunucu ihtiyacını en az 5 kat düşürüyor. Bu sayede ilk yatırım maliyetlerinde dramatik tasarruf sağlıyor.

    Milestone Çözüm Mühendisi Arif Kemal Baç; güvenlik sistemi tasarımlarında video yönetim yazılımının kritik önem taşıdığını, bununla birlikte toplam sistem maliyeti hesaplanırken VYY’nin sunucu ve depolama alanında sağladığı tasarruf ve yüksek performans noktasında toplam çözüme çok büyük katkısı olduğunu belirtirken, xProtect yazılımının disk ömrünü de iki kata çıkardığını kaydetti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.