DOLAR 32,4939
EURO 34,55
ALTIN 2496,353
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mimarlarla buluşma toplantısı gerçekleşti

    Mimarlarla buluşma toplantısı gerçekleşti
    06.02.2020
    A+
    A-

    Cephe Sanayici ve İş İnsanları Derneği (CEPHEDER), Antalya Mimarlar Odası’nda bir sunum gerçekleştirdi. Sunumda CEPHEDER Genel Sekreteri Cüheyda Altınok ve üye kuruluşlar, “Yeni Cephe Malzemeleri” konusunda bilgi paylaştı.

    Cephe Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (CEPHEDER) Antalya Mimarlar Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirdiği sunumda CEPHEDER Genel Sekreteri Cüheyda Altınok ve üye kuruluşlar “Yeni Cephe Malzemeleri” konusunu ele aldı.

    Sunumda Dekton, Dörken, Ejot, Fischer, FYT-Duowin, Işıklar, Pulver Boya ve Rheinzink firmalarının yetkilileri de sunum gerçekleştirdi.

    Cephe sektöründeki yenilikleri tanıtmak için çaba harcıyoruz

    CEPHEDER Genel Sekreteri Cüheyda Altınok, yaptığı açılış konuşmasında mimari ve şehircilik konularında yeni akımlar ve çözümlerin tüm dünyada hızla geliştiğini ve değiştiğini belirterek, “CEPHEDER olarak Türkiye’nin dört bir yanında mimar ve sektör buluşmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Cephe sektöründe son yenilikler, inovatif ürünler, nanoteknolojik malzemeleri tanıtıp, sektörü nasıl daha ileriye taşıyacağımız  ve şehircilik anlayışı üzerine fikir alışverişinde bulunuyoruz. Antalya Mimarlar Odası’nda bu semineri  vermekten mutluyuz. CEPHEDER olarak yapı sektörünün en önemli segmentlerinden biri olan cephelerde olan gelişmeleri ve yeni ürün bilgilerini paylaşmak, duyurmak yeni ve çağdaş cephe anlayışını benimsetmek için çaba harcıyoruz” dedi.

    Üye kuruluşlardan yeniliklere ışık tutan sunumlar

    Seminerde Rheinzink’ten Göker Algan ‘Ekolojik tasarım ve titanyumlu çinko kaplama’, Dörken’den Aylin Kalav ‘Giydirme cephelerde su yalıtımı, ısı yalıtımı koruması, buhar kontrol tabakaları ile hava geçirimsizlik’, Ejot‘tan Sevgi Sermet Pınar ‘Endüstriyel yapı çatı çözümleri ve solar bağlantı elemanları’ Fischer‘den Ant Güngör ‘Giydirme cephelerde güvenlik’, Işıklar‘dan Funda Algın ‘Yapılarda temelden çatıya tuğla’, Dekton‘dan Genca Şen ‘Dekton’un dış mekanlarda uygulama alanları ve kullanım şekilleri’ FYT -Duowin’den Emirhan Akbulut ‘Binalarda duowin kullanımı’ ve Pulver Boya‘dan Efkan Keleş ‘Giydirme cephelerde kullanılan kaplamalar, kaplama sınıfları ve cephe dayanımları’ konusunda konuşma yaptı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.