DOLAR 32,3322
EURO 35,2017
ALTIN 2246,599
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    MIMARSIV Selection 2017 yine farkını gösterdi

    MIMARSIV Selection 2017 yine farkını gösterdi
    28.05.2017
    A+
    A-

    Bu yıl ikincisi düzenlenen MIMARSIV Selection, malzeme firmaları, sanatçılar, mimarlar ve yatırımcıları buluşturdu. Yoğun ilgi gören MIMARSIV Selection, bu yılki konsepti Art&Design ve teması Dönüşüm’ü hem yaşadı hem yaşattı.

    Dönüşüm Hasköy İplik Fabrikası’nda başladı…
    Hasköy İplik Fabrikası’nda başlayan dönüşüm dalga dalga yayıldı. Eski iplik fabrikası; mekanları dönüştüren mimarlar, gözün gördüğü gerçeği hayaline dönüştüren sanatçılar ve katılımcı tüm malzeme firmaları ile disiplinler arası bir buluşmaya şahit oldu. Kolektif bir çalışmanın sonucunda, her adımda dönüşümün hissedildiği MIMARSIV Selection’a malzeme firmalarından mimarlara, sanatçılardan öğrencilere ilgi büyüktü.

    Seminerler keyifli sohbetlere dönüştü…
    2 gün boyunca özgün konularda gerçekleşen oturumlarda her ziyaretçinin ilgi alanına özel bir bölüm vardı. Ali Doruk ve Mustafa Toner; Sibel Dalokay Bozer ve Kurtul Erkmen; Yasemin Keskin Enginöz, Cem Sorguç ve Ertuğ Uçar; Alişan Çırakoğlu, Kerem Piker ve Sevince Bayrak; Hande Öney, Ömer Pekin ve Zeynep Tümertekin oturumları kalıpların dışına çıkarak birebir ilişkileri geliştirirken, sohbetlere dönüştürdüler.

    Dönüşüm temalı özel eser seçkisi ilgi gördü
    Mekan genelinde konumlandırılan, Tanıl Çokşenim küratörlüğünde hazırlanan özel seçkide; Belkıs Balpınar, Günseli Kato, Gürbüz Doğan Ekşioğlu, Murat Germen, Onur Gülfidan, Ozan Türkkan, Ozan Ünal, Refik Anadol, Seçkin Pirim ve Yonca Saraçoğlu eserleri yer aldı.

    MIMARSIV Selection 2017 ART&DESIGN’da, Amerika, Fransa, İngiltere, İsviçre Ticaret Odaları; TSMD, IMSAD, IMIB, Aura, Rıhtım, YEM ve İç Mimarlar Odası gibi sektörel dernek, oda ve kurumlar yer aldı. Arçelik, Uludağ, Coffee Sapiens, Milk&Joy ve J’adore Chocolatier ise lezzetleriyle organizasyonda yerlerini aldılar.

    Mimari konsept ve uygulaması Sekmen+Partners tarafından gerçekleşen organizasyonda; Alligator oturum sponsoru; Burotime sergi sponsoru; Fluvia giriş koridoru aydınlatma sponsoru; La Bottega, Ernestomeda, Liebherr, V-Zug café alanı cihaz ve ikram sponsorları; Penta, Autodesk, HP, Wacom teknoloji sponsorları; Phillips ve UVA teknik aydınlatma ve Tepta dekoratif aydınlatma sponsoru; Birim, Ersa, BOU, Altıncı Cadde ve Papatya mobilya sponsorları; Interface, Klassis, Unigen, Onto, Dickson, Modulyys, Forbo zemin sponsorları; Permisan perde sistemleri, Flowerbox dikey bahçe, Garden Design mekan yeşillendirme sponsorları; Pongs, Alnet ve Plastitex teknik tekstil sponsorları; Albayrak ve Suntech sponsor katılımcılar, Smart Tasarım branding sponsoru ve Visions teknoloji sistemleri sponsoru idi.

    Mimar, iç mimar, tasarımcı, güzel sanatlar fakülteleri son sınıf öğrencileri ve yatırımcıların ziyaret ettiği MIMARSIV Selection 2017; katılımcılarını benzersiz bir DÖNÜŞÜM’ün parçası haline getirdi.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.