DOLAR 32,5828
EURO 34,796
ALTIN 2510,035
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mini Cep mendilleri ile hijyeni cebe sığdırdık!

    Mini Cep mendilleri ile hijyeni cebe sığdırdık!
    13.04.2018
    A+
    A-

    Havaların ısınmasıyla birlikte bütün bir kışı kapalı alanlarda geçiren minikler için oyun sezonu da açılıyor. Özellikle de alışveriş merkezlerindeki oyun alanları ve parklara koşan çocuklar, birçok yere temas ettiği gibi arkadaşlarıyla da mikrop ve bakteri alışverişinde bulunabiliyor. Miniklere anne hassasiyetiyle yaklaşan Fresh’n Soft, mini cep mendilleriyle, mikroplara bariyer olmaya ve işinizi kolaylaştırmaya geliyor.

    Bakteri ve mikroplara karşı koruma kalkanı

    Çocukların açık ve kapalı alanlarda daha fazla vakit geçirmeye başladığı yaz mevsimi yaklaşıyor. Öyle ki, mikrop alışverişinin çok kolay olduğu oyun alanlarında geçen sürenin artması ve çocukların oyun oynarken hijyene çok dikkat etmemesi birçok hastalığa davetiye çıkarıyor. Fresh’n Soft’un çocuklara özel geliştirdiği mini cep mendiller, temizliği keyifli bir alışkanlık haline getirirken kolay taşınabilme özelliği ile yanında olamadığınız zamanlarda da çocuklarınıza pratik bir kullanım sağlıyor. Böylece mini cep mendilleri ile minikler okulda parkta, sokakta her an her yerde hijyeni yanlarında taşıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.