DOLAR 32,5451
EURO 34,8899
ALTIN 2432,754
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Miniso artık bir tık uzakta

    Miniso artık bir tık uzakta
    21.05.2018
    A+
    A-

    Aksesuardan kozmetiğe, teknolojiden tekstil ürünlerine kadar birçok kategoride sürekli yenilenen yaklaşık 6.000 çeşit ürünü ile doğal, kaliteli yaşam ve ulaşılabilir fiyat politikasını benimsemiş olan inovatif Japon markası Miniso, büyümeye devam ediyor. Tasarım ürünleriyle dikkat çeken marka İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya ve Adana’da toplam 30 mağaza sayısına ulaştı. Kısa sürede vazgeçilmez ürünlerle kendi kitlesini yaratan marka yoğun istek üzerine online alışveriş sitesini açtı.

    Yeniliğe Tık’la

    Her zaman yenilikçi, tasarımcı elinin değdiği ve ulaşılabilir fiyatlarla ürünlerini satışa sunan Miniso, artık müşterileri nerde isterse orada olacak. Tüketiciler tarafından online satış için binlerce istek alan marka, Miniso severlere kayıtsız kalamadı. Bir süre önce alt yapı çalışmalarına başlayan marka yüksek kalite sunabilecekleri kusursuz sistemlerini hayata geçirdi. Mağazaya gidemeyenler için her yerde alışveriş şansı tanıyan Miniso’nun yeni sitesiyle herkes sürekli yenilenen kampanyaları da takip edebilecekler. Soyulabilen ojeleri, doğadan ilham alan makyaj setleri, özgün ürünleri ve teknolojik aksesuarları gibi en özel ürünler haftanın yıldızları köşesinde tanıtacak olan marka bir tıkla eve sipariş şansı tanıyacak.

    Açılışa özel 50 TL ve üzeri alışverişe ücretsiz kargo imkanı sunan Miniso’nun lansmanına özel sürpriz kampanyaları devam edecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.