DOLAR 32,5451
EURO 34,8899
ALTIN 2432,754
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Miniso ikinci yaşını sürpriz indirimlerle kutluyor

    17.12.2018
    A+
    A-

    İnovatif Japon markası Miniso, Türkiye’de büyümeye devam ediyor. 16 Aralık günü ikinci yaşını kutlayan marka sevincini Miniso severlere sürpriz indirimlerle sunuyor.

    Dünya genelinde 2 bini aşkın mağazaya ulaşan Japon markası Miniso, Türkiye’de ikinci yaşını kutluyor!

    İlk günden itibaren yoğun ilgi gören ve Türk tüketicisi tarafından oldukça sevilen Miniso 2. Yaşında sürpriz indirimlerle geliyor. Miniso yeni yıl alışverişine renk katacak ürünlerde net %50’ye varan indirimler sunuyor.

    Alışveriş sevenleri kırmayan marka yoğun istek üzerine çantalarda net %20 ve MINI PONI kozmetik ürünlerinde net %50 indirimlerine de devam ediyor.

    Miniso’da 2. yaş coşkusu!

    Miniso doğum günü coşkusunu alışılmışın dışında seçenekleriyle herkesle paylaşıyor. Herkes bu kutlamalarda dilediği ürüne sahip olabilsin diye Miniso, 31 Aralık’a kadar her hafta indirimli ürünlerine yenilerini ekleyecek.

    Farklı tasarımlarla, kaliteli ürün gruplarını birleştiren marka, yenilikçi ve özgün tarzıyla bu yılda ayrışıyor. Sevdiklerine yılbaşı sürprizi yapmak isteyenler Miniso’dan istediği hediyeyi indirimlerle alabilir ya da istediği seti armağan ederek yılbaşını daha da renkli kılabilir.

    Miniso Pazarlama ve Marka Yönetim Direktörü Gonca Yılmaz Elbaşı; Türkiye’nin yatırım açısından potansiyel taşıyan çok dinamik bir ülke olduğundan bahsederek “2016 Aralık’ta Ataşehir Watergarden’da ilk Miniso mağazamızı açtık. 2017 yılında 10 mağaza açarak büyümeyi hedefliyorduk. Ama Watergarden’da inanılmaz bir ilgi ve sevgiyle karşılaşınca yatırımlarımızı büyütmeye karar verdik ve 2017 yılını 23 mağazayla kapattık.

    2018 yılında da müşterilerimizden aldığımız istekler üzerine hem online alış veriş sitemizi hizmete soktuk hem de 30 aşkın mağaza ile yılı tamamlıyoruz. İkinci yaşımızı kutlarken de sevincimizi kampanyalarımızla paylaşmak istiyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.