DOLAR 32,4302
EURO 34,7959
ALTIN 2481,164
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Miniso Jingle yarışması başladı

    Miniso Jingle yarışması başladı
    26.09.2018
    A+
    A-

    Miniso’da yarışma heyecanı başladı.Hayatımızı en inovatif ürünleriyle kolaylaştıran Miniso, çok sevilen jingle’ını seslendirecek Minisoseverler arıyor.

    6. 000 çeşit ürünüyle her geçen gün daha çok büyüyen inovatif Japon markası Miniso’da yarışma heyecanı başladı. Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün izniyle ‘Bunu Ben de Söylerim Jingle Yarışması’nı başlatan marka jingle’ını söyleyecek yeni sesler arıyor.

    Dokuz kasıma kadar sürecek yarışmada “Miniso ile yenilen, Miniso ile hep eğlen, Miniso’yla renklenen her günün her anı canlı ve güzel” şarkı sözlerine Instagram sosyal medya hesabından #minisoilehepeglen hashtag’i ile enstrümanlı ya da enstrümansız olarak seslendirerek paylaşım yapanlar katılımcı olmaya hak kazanacak. Katılımcılar arasından jüri tarafından seçilecek 5 kişi finalist olmaya hak kazanırken, finale kalan 5 kişinin videoları Miniso Instagram hesabından ve web sitesinden paylaşılacak.

    Finalistler arasından 3 kişi yarışmanın kazananı olacak. Bu renkli yarışma sonunda Miniso jürisi tarafından ödül almaya hak kazanan birinciye; 5.000 TL nakit +1.000 TL değerinde Miniso hediye çeki, İkinciye; 500 TL Miniso hediye çeki, Üçüncüye; 250 TL Miniso hediye çeki verilecek. Yarışmayı kazananlar 09.11.2018 tarihinde açıklanacaktır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.