DOLAR 32,5984
EURO 34,8412
ALTIN 2493,308
BIST 9523,8
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Miniso sağlıktan ilham alanlara pratik çözümler sunuyor

    Miniso sağlıktan ilham alanlara pratik çözümler sunuyor
    24.12.2018
    A+
    A-

    Hayatı kolaylaştıran ürünleriyle çok sevilen Miniso şimdi de Applechef çayları ve kurutulmuş meyveleriyle hem mağazalar hem de online sitedeki yerlerini aldı. Sağlıktan ilham alanlara pratik çözümler sunan yeni seri, kolay taşınabilir tasarımıyla dikkat çekiyor.

    Kaliteyi özgün tasarımlarla hayatıma sokan Miniso, yepyeni serisiyle bu kışa hem sağlık hem de sıcaklık katacak.

    Kışı Miniso Çaylarıyla Isıtın

    Sağlıkla ısınmak ve tazelenmek için dört çeşit çay ile karşımıza çıkan Miniso, basit demleme yöntemiyle kolaylık sağlıyor. Kış Çayı, Limonlu Yeşil Çay, Ihlamur Karışımı ve Meyve Çayı 19 gr’lık paketlerde rahat taşınma şansı veriyor.

    Ara Öğünlerinize Sağlık Katın

    Kurutulmuş meyvelerle her ara öğünde doğallığın tadını çıkartabilirsiniz. Kurutulmuş Yeşil Elma Dilim, Kurutulmuş Kırmızı Elma, Kurutulmuş Şeftali Dilim, Kurutulmuş Mürdüm Erik, Kurutulmuş Çilek Dilim, Kurutulmuş Ananas Dilim çeşitleri 30 gr’lık paketlerde sunuluyor.

    %100 meyve içeriğiyle alerjen içermeyen ürünler diyet yapanlar, ara öğünlerine sağlık katmak isteyenler, günlük koşturma içinde meyve tüketemeyenler ve çocukları için doğal atıştırmalık arayanların vazgeçilmezleri arasına girecek.

    Pratik Filtre Kahve Çok Sevildi

    Miniso’nun gıda sınıfında ilk ürünü pratik filtre kahve ile kahve makinesine ya da french press’e ihtiyaç duyulmadan, mısır püskülünden üretilen kahve poşeti sıcak suda 5 dakika bekletilerek içime hazır oluyor. Kolaylığın keyfini sürmek isteyenler tarafından çok sevilen ürün poşet çay ile aynı mantıkta hazırlanıyor. Ürünün yoğunluğu damak zevkine göre ayarlanıyor. Doğada çözünebilen mısır fiberi filtresi sayesinde %100 Arabica ve Guatemala menşeli kahve daha hızlı hazırlanabiliyor ve yoğunluğu ayarlanabiliyor. Ürünün ikili deneme boyu da deneyimlemek isteyenler için çeşitler arasında yer alıyor.

    Miniso’nun inovatif ürünlerine İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Samsun ve Adana’da bulunan 33 Miniso mağazasında ayrıca internet sitesinden sahip olabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.