DOLAR 32,4938
EURO 34,8174
ALTIN 2489,042
BIST 9537,6
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Miniso’nun, iletişim danışmanlığı hizmetlerini Zarakol İletişim yürütecek

    Miniso’nun, iletişim danışmanlığı hizmetlerini Zarakol İletişim yürütecek
    05.03.2018
    A+
    A-

    Türkiye’ye geçen yıl gelen ve bir yıl içinde mağaza sayısını 27’ye çıkaran Tokyo merkezli Japon ‘fast fashion’ tasarım markası MINISO iletişim çalışmalarını Zarakol İletişim Hizmetleri ile yürütecek. Zarakol, müşterilerine iyi ve güvenilir kalite, eşsiz stil ve düşük fiyatlı ürünler sunan inovatif Japon markası Miniso’ya pazarlama iletişimi desteği verecek.

    MINISO Hakkında:

    MINISO, kaliteli yaşam ve müşterilerin ihtiyaçlarına riayet etme felsefesini savunan; kendisini, müşterilerine kaliteli, yaratıcı ve düşük fiyatlı ürünler tedarik etmeye adamış global bir markadır. MINISO aynı zamanda, yeme-içme, hızlı giyim ve eğlence sektörleri ile alışveriş merkezlerinin ana gücü haline gelerek moda ve eğlenceyi bir araya getiren yeni bir iş stili yaratmıştır. Kaliteli yaşama dönük ‘fast fashion’ felsefesini gerçekleştiren MINISO, müşterilerin mutluluk, moda ve iyi bir yaşam tarzı tecrübe edebilmelerini sağlamak için yepyeni ve eğlenceli bir alışveriş ortamı oluşturmaya odaklanmaktadır.

    MINISO 2013 yılında kurulduğundan bu yana küresel ölçekte büyüme kaydetmektedir. Dört yıl içerisinde tüm dünyada 2600’den fazla mağaza açan MINISO halihazırda, Japonya, ABD, Kanada, İngiltere, Portekiz, Rusya, Ukrayna, Polonya, İspanya, Yunanistan, Singapur, Tayvan, Nepal, Vietnam, Bengal, Dubai, Suudi Arabistan, Kore, İtalya, İsrail, İran, Malezya, Hong Kong (Çin) ve Makao (Çin) dahil olmak üzere dünyada 60 ülkede faaliyetlerini sürdürmektedir. Ayda ortalama 80 ile 100 mağaza açan MINISO’nun 2020 yılına kadar tüm dünyada 6,000 mağazaya ulaşması öngörülmektedir. MINISO mağazalarının çoğu; insanların gündelik hayatlarına yakın mesafede bulunan ve yüksek modaya ev sahipliği yapan merkezi bölgelerdeki büyük alışveriş merkezlerinde yer almaktadır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.