DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    MİNT E-5’teki son 14 daire için yüzde 0,98 fırsatı

    MİNT E-5’teki son 14 daire için yüzde 0,98 fırsatı
    09.01.2019
    A+
    A-

    Boğaz Haliç hattı arasında yeni nesil şehir apartmanları inşa ederek sektördeki hızlı büyümesine hızla devam eden MİNT’in şehrin merkezinde enerji tasarruflu bina olarak hayata geçirdiği MİNT E-5’teki son 14 daireye yüzde 0,98 faiz oranlarıyla sahip olmak mümkün. Hemen teslim ve 4 yıl kira garantisi de sunulan proje özel ödeme koşullarının yanı sıra lokasyonu ve mimarisi ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

    Boğaz-Haliç aksında yeni nesil çevreci projeler geliştirmeye devam eden MİNT, MİNT E-5’teki son 14 daire için faiz oranını 0,98’e çekti. 4 yıl kira garantisi ve hemen teslim fırsatı da sunan MİNT E-5, 12 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. MİNT konut kredisi faizlerinin düşmesiyle birlikte ev sahibi olmak isteyenler için sınırlı sayıda daire için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

    Şehrin merkezinde 339.000 TL’den başlayan fiyatlar

    MİNT E-5’te son 14 daire 0,98 faiz oranı ve birbirinden özel ödeme fırsatları ile 339.000 TL’den başlayan fiyatlarla ev sahibi olmak isteyenleri bekliyor. 4 yıl kira garantisinin de sunulduğu MİNT E-5’te, fitness salonu, lounge alanı, misafir odası, 360 derece şehir manzarasına hakim seyir terası gibi sosyal alanlar yer alıyor. Projede 7/24 güvenliğin yanı sıra gelecek nesiller için temiz ve çevreye duyarlı yaşamın kapılarını aralayan MİNT E-5’in otoparkında elektrikli araç şarj istasyonu da bulunuyor.

     

    Toplam 101 daire ve 1 adet ticari üniteden meydana gelen MİNT E-5 projesinde yer alan 1+0, 1+1 ve 2+1 daireler talebe göre şekillendirilerek birleştirilebiliyor. TEM bağlantı yoluna yakın, E-5 otoyoluna komşu MİNT E-5, Perpa metrobüs durağına 2 dakika, Perpa Ticaret Merkezine 4 dakika, Memorial Şişli Hastanesine 5 dakika, yeme-içme mekanlarının yer aldığı eğlence, kültür ve sanatı birleştiren Bomontiada’ya 10 dakika mesafede konumlanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.