DOLAR 32,5995
EURO 34,8048
ALTIN 2505,994
BIST 9477,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Mitsubishi Heavy Industries İstanbul’daki ilk konsept mağazasını açtı

    Mitsubishi Heavy Industries İstanbul’daki ilk konsept mağazasını açtı

    İklimlendirme sektörünün lider markalarından Form MHI Klima Sistemleri, İstanbul’daki ilk konsept mağazasını Bahçelievler’de açtı. Sektörde 25 yıllık bir tecrübeye sahip Gelişim Mühendislik tarafından hizmete açılan mağazada Mitsubishi Heavy Industries marka split, multi split ve VRF klimalar tüketicilerle buluşacak.

    İklimlendirme sektöründe tüketicileri en iyi çözümlerle buluşturan Form MHI Klima Sistemleri, İstanbul’daki ilk konsept mağazasını uzun yıllardır çalıştığı Gelişim Mühendislik ile birlikte Bahçelievler’de açtı.

    İklimlendirme çözümlerinde bir dünya markası olan Mitsubishi Heavy Industries’in VRF ve split ürünlerinin satışını gerçekleştirecek Gelişim Mühendislik, aynı zamanda servis hizmeti de verecek. Bireysel ve profesyonel sistemlerin yanı sıra VRF sistemlerinin de çalışır vaziyette sergilendiği mağazaya gelen tüketiciler, Mitsubishi Heavy Industries markalı ürünler hakkında alanında uzman bir ekipten detaylı bilgi alabilecek ve mağazanın showroom bölümünde yer alan ürünleri görüp deneyimleyebilecek.

    Sektörde 25 yıllık tecrübeye sahip uzman ekibiyle 2007 yılında kurulan Gelişim Mühendislik bu süreçte alt yapı uygulama ve proje satışında; İbis Otel, Polat Rezidans, NOTRE DAME DE SION Lisesi, İstanbul Aydın Üniversitesi, Fatih Terim Başakşehir Stadı, TURKISH DO&CO Yeşilköy, Emel Plaza Etiler, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, Kasımpaşa Hilton Oteli, Türkmenistan Cumhurbaşkanlığı Konutu, Libya Bingazi Üniversitesi, Batı Şehir Konutları, Doğuş Holding/Galata Port projesi, Alteks Nişantaşı, TOYO İnşaat Q studio, Pelikan Hill villaları, Tuzla Nuh Gemi San. Yönetim Binası, Bakırköy Devlet Hastanesi, THY Teknik A.Ş Yönetim Binası gibi pek çok önemli projede başarılı çalışmalara imza attı. VRF merkezi sistemler, havalandırma ve mekanik tesisat konularında uzman ekiplere sahip Gelişim Mühendislik, Mitsubishi Heavy Industries klimalarla artık deneyim ve tecrübesini son tüketiciyle de buluşturuyor olacak.

    Form MHI Klima Sistemleri’nin İstanbul’daki yetkili satıcısı Gelişim Mühendislik, Mitsubishi Heavy Industries marka split ve VRF klimaların satışını yapacağı yeni mağazası ile sektördeki tecrübesi ve uzman kadrosunun desteğiyle tüketicilere Mitsubishi Heavy Industries konforunu yaşatırken, kaliteli hizmet sunmayı ve bölgedeki servis kalitesini arttırmayı hedefliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.